Home TOP NEWS Αρκετά τα αγωνιστικά ερωτηματικά

Αρκετά τα αγωνιστικά ερωτηματικά

Ρεπό έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οπότε οι περισσότερες περιπτώσεις που θα διαβάσετε πιο κάτω θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. Ο Άκης Ιωακείμ περιμένει το ιατρικό επιτελείο να τον ενημερώσει για 5 ποδοσφαιριστές, την στιγμή που βέβαιος απών είναι ο Κάρι Άρνασον, ο οποίος έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.


Ξεκινάμε από το πιο σοβαρό ερωτηματικό, τον Δημήτρη Χριστοφή. Ο διεθνής ακραίος ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα δείξουν οι πρώτες 1-2 προπονήσεις αν θα προλάβει να παίξει στη Λεμεσό. Ο Σάκης Κύπρου κτύπησε στο γόνατο και θα περάσει από MRI για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Μόνο με θαύμα φαίνεται να προλαβαίνει ο Μάριος Δημητρίου που υπέστη τράβηγμα, ενώ αντίθετα αναμένεται να είναι στην αποστολή ο Ρουσιάς. Ο Σοϊλέδης είναι με τη σειρά του αμφίβολος.

Πιο σημαντικό βέβαια, είναι όσοι μπορέσουν να παίξουν, να έχουν το μυαλό τους στο γήπεδο και όχι οπουδήποτε αλλού. Δεν είναι οι απουσίες που μας πλήγωσαν ως τώρα, αλλά η απάθεια και η αδιαφορία.