Home TOP NEWS Επιβάλλεται επικοινωνία και διάλογος

Επιβάλλεται επικοινωνία και διάλογος

Δίχως αμφιβολία, θα δεχθούν πίεση οι διοικούντες. Κάθε φορά που θα προσπαθούν μέσω των ΜΜΕ να εξηγήσουν τις θέσεις τους, θα υπάρχουν αντιδράσεις, κάποιες φορές ακραίες, θα υπάρχουν φωνές. Ας τον καταλάβουν τον κόσμο που είναι αγανακτισμένος, σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ άλλωστε και αυτοί μπορούν να αντιληφθούν τον πόνο, την πίκρα και την απογοήτευση που νιώθει αυτή τη στιγμή. Και τα συναισθήματα αυτά έρχονται κατ’ επανάληψη τα τελευταία χρόνια.


Ας εμπεδώσουν όμως παράλληλα και όλοι, πως επιβάλλεται να ανοίξει κανάλι αμφίδρομης επικοινωνίας με την ραχοκοκκαλιά της ομάδας. Το σωματείο περνάει δύσκολες στιγμές από κάθε άποψη και πρέπει να ακουστεί και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Ο διάλογος είναι προαπαιτούμενο για την έξοδο από την κρίση. Ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ θέλει και να ακούσει εξηγήσεις, θέλει και να ακουστεί η φωνή του. Να δει πως αυτά που νιώθει και εκφράζει φτάνουν στα κατάλληλα αυτιά, αξιολογούνται.

Χθες γράψαμε πως με το τέλος της χρονιάς θα ήταν καλό να εξεταστεί το θέμα Γενικής συνέλευσης. Επιμένουμε σε αυτή τη θέση κι ας ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολη εκείνη η μέρα και τα αίματα θα ανάψουν πολλές φορές. Επιβάλλεται διάλογος και επικοινωνία. Οι φωνές μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης δεν θα οδηγήσουν πουθενά.