Home TOP NEWS Η υποχρέωση τους και το στήριγμα στον Πάμπο

Η υποχρέωση τους και το στήριγμα στον Πάμπο

 


Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά την αποτυχία του Σαββατοκύριακου, βγήκε στο ραδιόφωνο για να μιλήσει στον κόσμο καθώς η τελευταία εξέλιξη με το εισιτήριο της Ευρώπης να μοιάζει άπιαστο όνειρο, τον έχει απογοητεύσει ακόμα περισσότερο και ζητούσε να ακούσει την άποψη της διοίκησης για όλα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο.

Ο Αντώνης Τζιωνής προσπάθησε να κρατήσει τον κόσμο κοντά και να τον ηρεμήσει λίγο, λέγοντας πως η διοίκηση έχει υποχρέωση να μην εγκαταλείψει το πλοίο. Το οφείλουν στον κόσμο που τόσο αγαπά αυτή την ομάδα, με τις γραμμές αυτές να τις λέει ο ίδιος. «Μάθαμε από τα λάθη της προηγούμενης σεζόν», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πρόσθεσε πως τη νέα περίοδο δεν επιτρέπονται αυτά.

Προσπαθώντας να βγάλει λίγη αισιοδοξία, ο Αντώνης Τζιωνής μίλησε για τη νέα προσπάθεια που αρχίζει με τον Πάμπο Χριστοδούλου και έστειλε μήνυμα πως όλοι πρέπει να στηρίξουν αυτό που αρχίζει με τον Κύπριο τεχνικό. «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει», επανέλαβε.

Στο τριφύλλι δεν θέλουν όλη αυτή η πίεση να πέσει πάνω στον νέο τεχνικό της ομάδας και θα ζητήσουν από τον κόσμο σε συναντήσει που θα γίνουν, να τον στηρίξουν αυτόν αλλά και τον σύλλογο.