Home TOP NEWS Προσεχώς ανακοινώσεις

Προσεχώς ανακοινώσεις

Το πρωτάθλημα στην Κύπρο ολοκληρώθηκε, το ίδιο και το δεύτερο που μας ενδιαφέρει φέτος, το πορτογαλικό. Αυτό σημαίνει πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον δεν έχουν λόγο να κρύβονται, όσον αφορά τις τελειωμένες μεταγραφικές τους κινήσεις. Εντός των επόμενων ημερών, αναμένουμε πως θα έχουμε αφίξεις και ανακοινώσεις. Κάποιες περιπτώσεις είναι γνωστές, άλλες μάλλον θα είναι έκπληξη. Το σημαντικό φυσικά, είναι όσοι έρθουν να κάνουν τη διαφορά και να ξεφύγουμε επιτέλους από τη μιζέρια.


Πρώτος πρώτος περιμένουμε πως θα ανακοινωθεί ο Μαμαντού Καντέ που ήδη ήρθε, εξετάστηκε, υπέγραψε και έφυγε. Ο δεύτερος της Τοντέλα, ο Τζαΐλσον, χθες βοήθησε την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία και πλέον μένει να επισημοποιήσει την συμφωνία του με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο παίκτης είναι θετικός να συνεχίσει στην ομάδα μας, μόνο οι υπογραφές σφραγίζουν όμως τις μεταγραφές. Από κει και πέρα, οι πληροφορίες μας μιλάνε και για συμπατριώτη του μέσο που είτε ήρθε ήδη, είτε θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο για να “κλείσει”.

Από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει και φέτος πολλές μεταγραφές, οι επόμενες μέρες αναμένονται έντονες. Μπορεί η ομάδα να απέχει ένα ολόκληρο μήνα από την έναρξη της προετοιμασίας, έχει και αρκετή δουλειά να κάνει όμως, οπότε πρέπει να βάλει μπρος.