Home TOP NEWS Προτάθηκε, θα εξεταστεί, ως εκεί

Προτάθηκε, θα εξεταστεί, ως εκεί

Λόγω του τρόπου που δουλεύει ο Πάμπος Χριστοδούλου και λόγω του ότι η ομάδα μας μοιάζει εδώ και καιρό να βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές, η μεταγραφολογία άρχισε φέτος νωρίς. Φυσιολογικό είναι, κάθε χρόνο αργά η γρήγορα μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία και όπως πάντα λέμε πως πρέπει να έχουμε κρίση και να φιλτράρουμε τι διαβάζουμε και τι ακούμε. Έχει ήδη κλείσει ένας παίκτης, θα έρθουν κι άλλοι, αλλά μέχρι τότε θα ακουστούν άλλοι τόσοι που θα μείνουν απλά “εκείνος που ακούστηκε”.


Το νέο όνομα μετά τον Καντέ πάντως, είναι ο Μάριο Μπολάτι. Ο Αργεντινός διεθνής όπως είναι φυσιολογικό έκανε “γκελ” με τον κόσμο λόγω του βιογραφικού του. Παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα θέλει να φέρει ο Πάμπος στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Μπολάτι σίγουρα είναι τέτοιος. Αυτά τα χαρακτηριστικά όμως δεν σημαίνουν πως είναι ήδη στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μπορεί για παράδειγμα ο προπονητής μας να ψάχνει κάτι διαφορετικό για τη μεσαία γραμμή.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως ο Μπολάτι όντως έχει προταθεί, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό. Θα εξεταστεί από τον προπονητή και τους συνεργάτες του και αν κρίνουν πως είναι αυτό που ψάχνουν θα ξεκινήσουν συζητήσεις με τον ατζέντη του σχετικά με τις απολαβές του. Εξέλιξη πάντως πριν να επιστρέψει σε δέκα περίπου μέρες από την Πορτογαλία ο προπονητής, δύσκολα θα προκύψει.