Home TOP NEWS Τώρα αρχίζει ο πραγματικός προγραμματισμός

Τώρα αρχίζει ο πραγματικός προγραμματισμός

Πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρυβόμαστε αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ουσιαστικά τελειώσει. Το βλέμμα όλων μας στρέφεται αποκλειστικά στον προγραμματισμό. Και υπάρχει πάρα πολλή δουλειά να γίνει, αφού δυστυχώς για άλλη μια χρονιά, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κτιστεί από την αρχή. Είναι μεγάλα και έκδηλα τα αγωνιστικά κενά και δεν είναι καθόλου εύκολο, από το πτώμα που είδαμε φέτος, να μεταβούμε σε ομάδα πρωταθλητισμού σε ένα και μόνο καλοκαίρι.


Το θετικό είναι ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει αρκετό χρόνο στα χέρια του για να αξιολογήσει τα κενά της ομάδα και τους παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν. Οι πληροφορίες μας λένε πως πάμε για 12 με 14 μεταγραφές. Το αρχικό πλάνο του προπονητή ήταν για λιγότερες, ο τελευταίος μήνας όμως ήταν τόσο τραγικός, που απέδειξε πως κάποιοι τελικά δεν αντέχουν τις βαριές φανέλες. Το να συζητάμε για τις θέσεις που θα αποκτηθούν παίκτες είναι λίγο ανούσιο, αφού είναι εύκολα αντιληπτό πως η ενίσχυση θα αγγίξει όλες τις γραμμές.

Όσον αφορά τώρα τους παίκτες που θα έρθουν, ο Μαμαντού Καντέ έχει ήδη υπογράψει και είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως τις προηγούμενες μέρες στην Κύπρο ήταν και δεύτερος ποδοσφαιριστής για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ΟΜΟΝΟΙΑ, χωρίς όμως να διαρρεύσουν περισσότερα. Τέλος, Πάμπος Χριστοδούλου και Αντώνης Τζιωνής είναι καθώς μιλάμε στην Πορτογαλία όπου πήγαν για να επισημοποιήσουν συμφωνίες. Μια από αυτές αφορά μέσο από το πάνω ράφι. Οι επόμενες μέρες αναμένονται ιδιαίτερα έντονες μεταγραφικά.