Home TOP NEWS Γι’ αυτά τον θέλει ο Πάμπος (video)

Γι’ αυτά τον θέλει ο Πάμπος (video)

Ο Ρούι Πέδρο βρίσκεται -όπως όλα δείχνουν- κοντά στην Ομόνοια. Τουλάχιστον οι πληροφορίες και τα ρεπορτάζ από τη Βουλγαρία αυτό δείχνουν, ενώ το γεγονός πως έιναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του αποτελεί θετικό οϊωνό για τους πράσινους.


Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος, τον οποίον ο Πάμπος ήθελε και πέρσι στην ΑΕΛ, έχει ένα πλούσιο βιογραφικό να επιδείξει με φουλ συμμετοχές σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε. Από τη σεζόν 2009-2010 μέχρι και πέρσι στη ΤΣΣΚΑ κατέγραψε πάνω από 200 συμμετοχές.

Του Γιώργου Σαζεΐδη, goal.com.cy

Μόνο το 2011-2012 κινήθηκε στα ρηχά, αφού αγωνίστηκε μόλις 13 φορές με τη φανέλα της Κλουζ. Πέραν αυτού, άλλο ένα αξιοσημείωτο στατιστικό του είναι πως έχει συχνή επαφή με τα δίκτυα. Ως επιτελικός μέσος κύριο μέλημα του είναι (φυσικά) η οργάνωση του παιχνιδιού, όμως ο 28χρονος Πορτογάλος… έχει το γκολ.

Τα 43 γκολ σε 8 σεζόν δεν είναι και άσχημο στατιστικό για τον διεθνή με όλες τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας, ο οποίος αν έρθει θα καλύψει μία θέση στην οποία έκανε… παπάδες ένας άλλος συμπατριώτης του, ο Νούνο Ασίς.