Home TOP NEWS Ποιοι Κύπριοι τον ενδιαφέρουν;

Ποιοι Κύπριοι τον ενδιαφέρουν;

Έχει ήδη κυκλοφορήσει, πως ο Πάμπος Χριστοδούλου θα επιχειρήσει να φέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και Κύπριους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε η ομάδα να έχει βάθος και να μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλη τη χρονιά. Οι ομάδες με καλούς Κύπριους, έχουν προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, έχει γραφτεί πολλές φορές. Το θέμα είναι ποιοι ενδιαφέρουν τον προπονητή μας και για ποιους θα κάνει μπάσιμο αυτή τη μεταγραφική.


Μέχρι στιγμής έχoυν γραφτεί τα ονόματα των Οικονομίδη, Τζέισον Δημητρίου (που είναι πάντως κοινοτικός) και Νέστωρα Μυτίδη που παραμένει στην ΑΕΚ. Στο προσκήνιο για μεταγραφή σε ομάδα της Κύπρου είναι και οι Μηνάς Αντωνίου, Μάριος Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Μιντίκκης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατά τη συνήθη τακτική της δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει οτιδήποτε, ενώ δεν αποκλείεται να ενδιαφέρουν και άλλοι ποδοσφαιριστές πέραν των πιο πάνω.

Το βέβαιο είναι πως Κατελάρης, Φιλιώτης, Χριστοδούλου θα έχουν με τη νέα χρονιά αναβαθμισμένο ρόλο, αφού πλέον είναι μέλη της πρώτης ομάδας και θα πλαισιώσουν έτσι τους Χριστοφή, Παναγή, Δημητρίου, Κύπρου και Φυλακτού. Το πόσο χρόνο θα έχει ο κάθε ένας από τους προαναφερθέντες δεν μπορούμε φυσικά να το γνωρίζουμε, ούτε τι σκέφτεται για τον κάθε ένα ξεχωριστά ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο κόουτς δήλωσε πως θα αξιολογήσει και πιο νεαρούς παίκτες, έτσι δεν αποκλείεται το ρεπορτάζ μας του χρόνου να περιλαμβάνει Φραγκέσκου, Σοφοκλέους(που ήταν στην Αλκή), Κατσιαντώνη, Φιάκα, Βασιλείου ή οποιονδήποτε άλλο νεαρό εντυπωσίασε πέρσι με τη u21.