Home TOP NEWS Σε πολύ καλό κλίμα συνάντηση αντιπροσωπείας ΔΣ, Θύρας 9 και Πάμπου Χριστοδούλου

Σε πολύ καλό κλίμα συνάντηση αντιπροσωπείας ΔΣ, Θύρας 9 και Πάμπου Χριστοδούλου

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη χθες συνάντηση μεταξύ μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (παρουσία και του προέδρου του συλλόγου, Αντώνη Τζιωνή), αντιπροσωπείας της Θύρας 9 και του προπονητή της ομάδας, Πάμπου Χριστοδούλου.


Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η προσπάθεια που ξεκίνησε για να κτιστεί μια δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς και η συμβολή του κόσμου και της οργανωμένης κερκίδας σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Αντηλλάγησαν απόψεις και συζητήθηκαν διεξοδικά αρκετά ζητήματα. Μαθαίνουμε ότι στη διάρκεια της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν κάποιες ανοικτές προπονήσεις για τον κόσμο, ενώ προγραμματίζεται εξόρμηση των φιλάθλων μας στις Πλάτρες, όπου η ομάδα θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της προτού μεταβεί στο εξωτερικό.

Στο τραπέζι τέθηκε και το γνωστό περιστατικό του 2012, το οποίο είχε αφήσει κάποια ερωτηματικά στις σχέσεις του Πάμπου Χριστοδούλου με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μετά από τη σημερινή συζήτηση, το θέμα θεωρείται λήξαν και άπαντες πλέον επικεντρώνονται στην παρούσα συγκυρία και την κοινή προσπάθεια για τη νέα περίοδο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Πάμπο Χριστοδούλου για το συγκεκριμένο ζήτημα και μας ανέφερε τα εξής: «Έχω επανειλημμένα πει ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα το ότι βρίσκομαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μια ομάδα την οποία πάντοτε σεβόμουν και σέβομαι. Δεν θέλω να υπάρχουν σκιές ή έστω η παραμικρή αμφιβολία για το οτιδήποτε. Κάποιες φορές ίσως να είναι εύκολο, κακώς θα ‘λεγα, να παρασυρθείς από τον παλμό ή την ένταση της στιγμής. Δεν είναι του χαρακτήρα μου και ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω προσβάλει οποιοδήποτε σωματείο, και φυσικά την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να απολογηθώ για το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο ήταν ατυχές. Αλλιώς ένιωθα εκείνη τη στιγμή και δυστυχώς αλλιώς φάνηκε προς τα έξω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια μεγάλη ομάδα. Ένας Σύλλογος με μεγάλο κόσμο και τεράστια ιστορία. Σημασία έχει τώρα η επόμενη μέρα και πως όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια, θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Η ιστοσελίδα μας είχε συνομιλία και με στελέχη της Θύρας 9 που ήταν παρόντα στη συνάντηση και μας διαβεβαίωσαν ότι το θέμα αυτό έκλεισε. Το βάρος πλέον πέφτει στην κοινή προσπάθεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ που όλοι θέλουμε.

Ως ιστοσελίδα χαιρόμαστε για την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχουν σκιές ή ερωτηματικά και να ξεκινάμε σε υγιείς βάσεις τη νέα προσπάθεια.