Home TOP NEWS Άλλη μια εκκρεμότητα

Άλλη μια εκκρεμότητα

Ο Γουίλιαμ Σοάρες είναι και επίσημα παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τη στιγμή που ο μάνατζερ του Τζαΐλσον διαβεβαιώνει πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ο πελάτης. Αν λοιπόν ο Αλεσσάντο κρατήσει το λόγο του, απομένει μόνο μια μεταγραφική κίνηση να γίνει και αφορά κεντρικό αμυντικό. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει μεν να βρει τον εκλεκτό άμεσα και να τελειώνει, αλλά δεν φαίνεται να βιάζεται γιατί η αλήθεια είναι πως υπάρχουν λύσεις για το κέντρο της άμυνας.


Αυτή τη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει για τη συγκεκριμένη θέση τους Γουΐλιαμ, Εκίθα, Κατελάρη και Φραγκέσκου. Οι δυο νεαροί Κύπριοι πάνε πολύ καλά στην προετοιμασία, ξεκίνησαν και έβγαλαν χωρίς ιδιαίτερο πρόγραμμα ως δίδυμο στα πρώτα δυο φιλικά, ενώ ο Φάνος ήταν πλάι στον Εκίθα και στο τρίτο κόντρα στη Λεχ Πόζναν. Γενικώς δείχνουν ότι ο κόουτς μπορεί να τους υπολογίζει για το κέντρο της άμυνας, με τον κόουτς να έχει πολύ καλή άποψη.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα αποκτηθεί και άλλος αμυντικός, αφού γίνονται ήδη οι ανάλογες διεργασίες. Απλά δεν υπάρχει ούτε πίεση χρόνου πλέον και θα αναζητήσουν την καλύτερη δυνατή λύση. Από κει και πέρα, για την ώρα η σκέψη που γίνεται, είναι αν προκύψουν οποιεσδήποτε άλλες κινήσεις, να αφορούν τον κατάλογο β’, αν και αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει ληφθεί απόφαση για κάτι τέτοιο, μιλάμε πάντα θεωρητικά.