Home TOP NEWS Να του βάλει πίεση, να γίνει και συμπλήρωμα του

Να του βάλει πίεση, να γίνει και συμπλήρωμα του

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά εντός των επόμενων ωρών, ο Ράφα Λόπες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα αποτελέσει μεταγραφικό απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο παίκτης άρεσε εδώ και κάποια χρόνια στον Πάμπο Χριστοδούλου που μόλις βρήκε την ευκαιρία τον κυνήγησε. Δεν ήταν εύκολο αφού τον ήθελαν και ομάδες της πατρίδας του, όπως δήλωσε όμως και ο ίδιος έρχεται στην Κύπρο για να τελειώσει και επίσημα η μετακίνηση του. Κάτι που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον προπονητή του.


Ο Ράφα πάντως, όταν με το καλό κλείσει, θα είναι ο ποδοσφαιριστής με το πιο δύσκολο έργο! Κι αυτό γιατί όταν ο Πάμπος Χριστοδούλου παίζει με ένα επιθετικό, θα έχει μπροστά του τον πρώτο σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ματ Ντάρμπισαϊαρ, που δύσκολα βγαίνει από την εντεκάδα. Πρώτος στόχος λοιπόν του Ράφα θα είναι να βάλει πίεση στον Άγγλο, να παλέψει για να πάρει θέση στους πρώτους 11.

Σε πολλά παιχνίδια πάντως ο Πάμπος Χριστοδούλου επιλέγει το 4-4-2. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να αποτελέσει συμπλήρωμα του Ματ, ο Ράφα. Ο Πάμπος για αυτό ακριβώς τον λόγο έψαχνε παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον “fox in the box” Ματ. Έψαχνε ένα παίκτη που να μπορεί να κινηθεί και εκτός της περιοχής, να βγει ψηλά, να σπάσει μπάλα, να δημιουργήσει χώρους για τον παρτενέρ του. Ελπίζει ότι ο Ράφα θα υπογράψει εντός των επόμενων ωρών το συμβόλαιο του και θα αποτελέσει ακριβώς αυτόν τον άνθρωπο!