Home TOP NEWS Πως μπαίνουν οι καινούργιοι στο πρόγραμμα

Πως μπαίνουν οι καινούργιοι στο πρόγραμμα

Με μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθούσε χθες ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τις μεταγραφικές εξελίξεις του τριφυλλιού. Η σιγουριά για τις κινήσεις του Πάμπου Χριστοδούλου, επιτρέπει στο σύλλογο να προχωρεί με ηρεμία για την ολοκλήρωση του καλοκαιρινού μεταγραφικού προγραμματισμού. Εξάλλου τις αμέσως επόμενες μέρες πιθανόν να ολοκληρωθούν ακόμη κάποιες κινήσεις που αυξάνουν το ποσοστό ολοκλήρωσης του προγραμματισμού.


Δευτέρα ανακοινώνεται ο Ολλανδός
Αύριο Κυριακή αναμένεται στην Κύπρο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη θέση του τερματοφύλακα, Piet Velthuizen. Ο 30χρονος Ολλανδός αν περάσει με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί την Δευτέρα θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Πάει Πολωνία ο William
Όσον αφορά τον William Soares, ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στα μέσα του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Πολωνία. Το σημαντικό ότι ο Βραζιλιάνος ακολούθησε το πρόγραμμα προετοιμασίας της Μπερ Σεβά. Λόγω ενός οικογενειακού θέματος θα καθυστερήσει η ενσωμάτωση του. Οι διαδικασίες με τις ιατρικές θα γίνουν στην Οπαλένιτσα.