Home TOP NEWS Προσπάθεια για νέες ανακοινώσεις

Προσπάθεια για νέες ανακοινώσεις

Οι ανακοινώσεις για τους Γουΐλιαμ και Φελτχάουζεν έφεραν χαμόγελα, είναι όμως σαφές πως υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει ακόμα 2 κεντρικούς αμυντικούς, 1 αμυντικό μέσο και ένα ακραίο μεσοεπιθετικό. Εντός του Σαββατοκύριακου θα γίνει προσπάθεια να κλείσουν όσοι περισσότεροι από αυτούς γίνεται, έτσι ώστε να ακολουθήσουν την ομάδα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία. Κάποια ονόματα έχουν ήδη ακουστεί.


Ένα από αυτά είναι του Νούρου Σάλεϊ. Ο Γκανέζος άσσος τα έχει βρει με την ομάδα μας, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως τελείωσε η δουλειά. Λεπτά μετά τη διαρροή του ονόματος, ο κεντρικός αμυντικός είχε δεχθεί κι άλλη πρόταση κάτι που δείχνει τη σημασία του να μην βγαίνουν προς τα έξω ονόματα. Ο παίκτης πάντως όντως αρέσει στον Πάμπο Χριστοδούλου, που κάνει προσπάθεια να τον πείσει να βάλει την πλατιά του σε συμβόλαιο για να ανακοινωθεί επίσημα.

Από κει και πέρα, όσον αφορά τον αμυντικό μέσο που έφτασε μια ανάσα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, φαίνεται πως δεν προχωρά η περίπτωση του. Ο παίκτης είναι Λατίνος και είχε συμφωνήσει στα πάντα με την ομάδα μας. Ενώ ο μάνατζερ του διαβεβαίωνε όμως πως η δουλειά είναι τελειωμένη, την τελευταία στιγμή ζήτησε περισσότερο χρόνο. Αν θα επανέλθει, δεν μπορούμε να ξέρουμε και δεν εξαρτάται από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τέλος για τα άκρα της επίθεσης, έχει γραφτεί εδώ και καιρό πως ενδιαφέρει ο Τζον Μουρίγιο. Ο νεαρός άσσος ανήκει στη Μπενφίκα και πολιορκείται από την ομάδα μας και την Εστορίλ. Το τεχνικό τιμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα βάλει πίεση για να τον πείσει πως η κάθοδος του στο νησί μας, είναι η καλύτερη κίνηση για την καριέρα του.