Home TOP NEWS Τον πιστεύει και δεν το κρύβει

Τον πιστεύει και δεν το κρύβει

“Αν κάνετε ένα γύρο στα πορτογαλικά μέσα, θα δείτε πως δεν πιστεύουν πως ο Άλεξ Σοάρες ήρθε στην Κύπρο”, είπε γεμάτος ικανοποίηση ο Πάμπος Χριστοδούλου. Λίγο αργότερα έσπευσε να διευκρινίσει πως ο Σοάρες “είναι απλά ένας παίκτης στο σύνολο και τον αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο με όλους τους άλλους”, είναι όμως σαφές πως ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι χαρούμενος που τον έπεισε να παίξει μπάλα στα μέρη μας.


Πάνω από ένα μήνα προσπαθούσε να τον πείσει να έρθει στην Κύπρο άλλωστε. Αποτελούσε τον κυριότερο του στόχο για το “8άρι” και έδειξε μεγάλη υπομονή αλλά και επιμονή όταν υπήρχε ενδιαφέρον από Πορτογαλία, Ελλάδα και Αγγλία για τον παίκτη. Εν τέλη τον πρόσθεσε στη φαρέτρα του και μένει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να τον δικαιώσει εκεί που μετράει, στο γήπεδο. Αυτό είναι που μετράει άλλωστε, να μας βγει η μεταγραφή και όχι να κουβαλάει περγαμηνές.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεκαθάρισε πάντως με αφορμή αυτή τη περίπτωση και κάτι άλλο. Ότι αν ήθελε θα έκλεινε το ρόστερ εδώ και καιρό, αλλά προτιμά να επιμείνει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που θεωρεί της διαφοράς. Με αυτό στο μυαλό, γίνεται σαφές πως το πότε ακριβώς θα ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός είναι δύσκολο να προβλεφθεί, ακριβώς γιατί δεν θέτουν όλοι οι παίκτες τα ίδια χρονοδιαγράμματα. Κάποιοι θα περιμένουν να δουν τις επιλογές τους. Αν θα τους περιμένει και ο Πάμπος, θα δείξει.