Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυνατό φιλικό τεστ

Δυνατό φιλικό τεστ

Ας είναι καλά οι αναβολές της ΚΟΠ, την στιγμή που το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει, η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει σήμερα το τέταρτο φιλικό της επί κυπριακού εδάφους κόντρα στον Ερμή (19:00). Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το ματς σαν να ήταν επίσημο μιας και πρέπει να προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα για ότι (κάποια στιγμή) μπει κι αυτή στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Ο κόουτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει ξανά 15-16 ποδοσφαιριστές.


Ο αντίπαλος έχει ενισχυθεί και βλέπει κι αυτός το ματς σαν πρόβα τζενεράλε. Ο Ερμής μάλιστα βρίσκεται κάπως πιο μπροστά από μας, αφού από βδομάδας έχει πρωτάθλημα μιας και για την 2η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Δόξα Κατωκοπιάς. Και για αυτόν δηλαδή το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία και είναι δεδομένο πως δεν θα το πάρει χαλαρά.

Στον αγώνα αναμένονται και αρκετές χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ που πολύ απλά, δεν μπορούν να περιμένουν! Πάει πολύς καιρός από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ομάδας που είδαν αλλά για την ώρα πρέπει να βολευτούν με το φιλικό. Τουλάχιστον σήμερα είναι ένα που σε συνθήκες μοιάζει αρκετά με αγώνα πρωταθλήματος, έτσι στο ΓΣΠ αναμένεται κοσμοσυρροή από τον κόσμο που θα στηρίξει την ομάδα.