Home TOP NEWS Πάρτε το πράσινο κασκόλ σας και ΌΛΟΙ γήπεδο!

Πάρτε το πράσινο κασκόλ σας και ΌΛΟΙ γήπεδο!


Ετοιμάζονται για το πρώτο, έστω κι αν είναι ανεπίσημο, φετινό παιχνίδι οι οργανωμένοι. Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΓΣΠ. Φορέστε τη φανέλα της αγαπούλας, πάρτε το πράσινο κασκόλ σας και είστε έτοιμοι! Διαβάστε πιο κάτω την ανακοίνωση της Θύρας 9 και παράλληλα ακούστε το νέο (πορωτικό) σύνθημα:

Μπαίνουμε αισίως στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι πολύ κοντά και η τριφυλλάρα το ερχόμενο Σάββατο δίνει το πρώτο φιλικό στην Κύπρο. Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να κάνουμε κάλεσμα γιατί ήδη τα καραβάνια αρχίζουν να γεμίζουν από κάθε άκρη της Κύπρου και το Σάββατο παλιοί αλλά και νέοι παίχτες δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους.

Εμείς ασταμάτητα χωρίς ίχνος διακοπής συνεχίζουμε σε πολύ πιο έντονους ρυθμούς να δουλεύουμε για την φετινή χρονιά σε όλους τους τομείς για να παρουσιαστούμε όσο πιο δυνατοί γίνεται. Ήδη έγινε συνάντηση την προηγούμενη Δευτέρα με όλα τα κλιμάκια μας για να οργανωθούμε ακόμα καλύτερα.

Πιο ενωμένοι και συσπειρωμένοι από ποτέ λοιπόν ετοιμαζόμαστε για άλλη μια παράσταση. Το Σάββατο από τις 18:30 το βόρειο πέταλο αρχίζει να ντύνεται στα πράσινα και να χορεύει στους ρυθμούς μας!

ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ – ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ
ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ

ΥΓ – Απολαύστε το νέο επίσημο σύνθημα και προωθήστε το να το μάθει και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑτης.

ΥΓ-2 Πάρτι Θ9 ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ απόψε στον κεντρικό και αντάμωμα με όλη την φοιτητοπαρέα.Κοπίαστε όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια τους γιατί το αξίζουν.

ΥΓ-3 Το Σάββατο θα υπάρχει συνεργείο στην βόρεια για εγγραφές μελών ΘΥΡΑ 9 για την νέα χρονιά.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ
ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΕΓΩ, ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΣΚΟΛ
ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΕΔΩ
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ
ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΨΗΛΑ
ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ
Ο Μ Ο Ν Ο Ι Α