Home TOP NEWS Τα “κανόνια” κάνουν κλικ

Τα “κανόνια” κάνουν κλικ

Όταν το καλοκαίρι ο Πάμπος Χριστοδούλου έψαχνε επιθετικό για να πλαισιώσει τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ, στο τραπέζι έπεσαν πολλά ονόματα. Κάποια από αυτά αφορούσαν μάλιστα γνώριμους στο κυπριακό ποδόσφαιρο, κάποια και πρώην ποδοσφαιριστές μας. Ο κόουτς έκανε υπομονή και όταν τον ρωτήσαμε στο περιθώριο της συνέντευξης που μας παραχώρησε μας απάντησε πως “δεν θέλει ένα απλά καλό παίκτη, αλλά κάποιον με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να ταιριάξει με τον Ντάρμπισαϊαρ”.


Ο παίκτης που τελικά επιλέχθηκε ήταν ο Ράφα Λόπες. Αν λέγαμε πως ξέραμε πολλά για αυτόν πριν έρθει, θα είμαστε ψεύτες, εκείνο όμως που μπορούμε να πούμε μετά τα πρώτα φιλικά, είναι πως άρχισε ήδη να βρίσκει χημεία με τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Ο Ματ μετράει ως τώρα πέντε γκολ, ενώ ο Ράφα τρία. Δύο από τα γκολ του Άγγλου προήλθαν από ασσίστ του Πορτογάλου, ενώ πολλές φορές συνδυάστηκαν όμορφα σε αυτά τα φιλικά, παρότι η φάση δεν έφερε γκολ.

Επίσης αξιοσημείωτο, είναι πως και οι δυο πιέζουν από πολύ ψηλά και συντονισμένα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει η πίεση να αρχίζει από τα φορ του και τα δυο κανόνια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δείχνουν να ξέρουν καλά το ρόλο. Το επιθυμητό βέβαια είναι αυτά τα στοιχεία που προαναφέρουμε, να τα δείξουν και στα επίσημα.