Home TOP NEWS Ξέρουν όλοι καλά ποιος είναι ο Πάμπος

Ξέρουν όλοι καλά ποιος είναι ο Πάμπος

 


Είμαστε βέβαιοι πως ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και ολόκληρο το τεχνικό τιμ, έχουν καταλάβει καλά μέχρι τώρα πως άλλο ΟΜΟΝΟΙΑ και άλλο ΑΕΛ. Στην ΑΕΛ μπορείς να κάνεις απρόσκοπτα τον προγραμματισμό σου, στην ΟΜΟΝΟΙΑ σε κάθε στροφή οι αντιπάλοι προσπαθούν να σου βάλουν εμπόδια. Με την ΑΕΛ δεν ασχολείται κανείς ιδιαίτερα, εκτός κι αν καταφέρει να ενοχλήσει με τη παρουσία της κάποιους, με την ΟΜΟΝΟΙΑ ασχολούνται όλοι ακόμα κι όταν είναι κάτω. Και όταν πάει να σηκώσει κεφάλι, αρχίζει η υπόσκαψη με διάφορους τρόπους.

Ένας από αυτούς τους τρόπους, είναι φυσικά το να μειώνονται επιτεύγματα του (εκάστοτε) προπονητή της, στην προκειμένη του Πάμπου Χριστοδούλου. Καλά κάνει λοιπόν ο προπονητής μας, να προετοιμαστεί, γιατί μόλις δουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μεγαλώνει, η πίεση θα ενταθεί, όπως και η λάσπη. Όλοι στην Κύπρο όμως ξέρουν καλά ποιος είναι ο Πάμπος. Είναι αυτός που έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο με ομαδούλες όπως η Δόξα και ο Ολυμπιακός. Αυτός που κατέκτησε πρωτάθλημα μετά από μισό αιώνα με την ΑΕΛ και με προϋπολογισμό 1/5 από αυτόν των αντιπάλων του. Είναι αυτός που έδωσε στην Κύπρο το δικαίωμα να ονειρεύεται πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση και γέμιζε τα γήπεδα. Είναι αυτός που ακόμα επίσημο ματς με την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έδωσε, αλλά τους αναστάτωσε για τα καλά.

Τα πιο πίσω τα ξέρει φυσικά και ο ίδιος ο προπονητής μας, ένα από τα μεγάλα του ατού άλλωστε είναι η αυτοπεποίθηση του την οποία ξέρει καλά να περνάει στους παίκτες του. Εμείς αυτό που θα πούμε είναι να παραμένει ανεπηρέαστος, είναι στην μεγαλύτερη ομάδα του νησιού και αν πάει για πρωτάθλημα θα διαβάσει πολλά και διάφορα. Ως τώρα ζήσαμε να στοχοποιείται προπονητής μας με καμπόσα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, επειδή και καλά δεν είχε δίπλωμα. Μας απέκλεισαν προπονητή μας για 6 μήνες (εν τέλη έκατσε 4) για κάτι που δεν έγινε ποτέ. Μας έβγαλαν προπονητή μεθύστακα λόγω καταγωγής. Ε κάτι πρέπει να πούνε και για τον Πάμπο.

υ.γ. Ρε παιδιά, δεν διεκδικούμε κανένα αλάθητο, ούτε προσπαθούμε να επιβάλουμε την άποψη μας σε οποιονδήποτε. Όλοι δικαιούνται να εκφράζουν αυτό που πιστεύουν. Πώς είναι δυνατόν όμως να βγαίνουν τίτλοι για “αποτυχημένες επιλογές του Πάμπου” όταν πήρε μια ΑΕΛ που πάλευε για τη διαβάθμιση και με τις επιλογές του με 1.4 εκατομμύρια μισθολόγιο, η ομάδα βγήκε Ευρώπη; Πώς είναι δυνατόν να μιλάνε για αποτυχημένες επιλογές, όταν δυο αγοράστηκαν από το Αποέλ (Ρομό, Σόουζα) ενώ διεκδικήθηκαν από άλλους μεγάλους και άλλος ένας ενδιέφερε ΑΕΛ, Αποέλ, ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνα (Φορτούνα) πριν καταλήξει στην Σαρλερουά στο Βέλγιο; Πώς είναι δυνατόν όταν άλλοι 8 παίκτες του είναι μες το ρόστερ της ΑΕΛ, κάποιοι βασικοί; Το μόνο που πετυχαίνουν κατά την άποψη μας τέτοιοι τίτλοι είναι να ενισχύουν την προκατάληψη και το λέμε θεωρώντας πως δεν υπάρχει πάντα κακή πρόθεση.