Home TOP NEWS Δεν θέλουν να χαθεί ο ενθουσιασμός

Δεν θέλουν να χαθεί ο ενθουσιασμός

 


Η Θύρα 9 έστειλε το μήνυμα της στον Πράσινο Λαό να μην απογοητεύεται και σε καμία περίπτωση να μην μηδενίζει όλη την προσπάθεια λόγω ενός παιχνιδιού. Ο κόσμος φοβάται να μην ζήσει ξανά παρόμοιες κακές χρονιές του παρελθόντος και δικαιολογημένα μερίδα του αντιδρά μετά την ήττα.

Είναι όμως μόλις το δεύτερο παιχνίδι της ομάδας μας, δεν γίνεται να τα βάζει τόσο εύκολα κάτω ο Λαός της ομάδας και οι περισσότεροι χειροκρότησαν την ανακοίνωση της Θύρας 9 χθες. Την ίδια ώρα ούτε στην ομάδα δεν θα πρέπει να τα παρατήσουν τόσο εύκολα.

Η ομάδα επικοινωνίας αλλά και όλοι γενικά στον σύλλογο, θα πρέπει να συνεχίσουν αυτό που αρχίσαμε όλοι μαζί εδώ και μήνες. Σε πλαίσιο αυτό ήρθε και το ευχαριστώ του συλλόγου το πρωί της Κυριακής. “Ψηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε”, έγραψαν στα social media οι πράσινοι σε ένα διαφορετικό τρόπο διαχείρισης των δεδομένων από τις προηγούμενες χρονιές.

Κανείς στην ομάδα όπως αντιλαμβάνεστε δεν θέλει να χαθεί ο ενθουσιασμός. Έγινε καλή δουλειά και είναι πραγματικά κρίμα μετά από ένα παιχνίδι να χάνεται τόση δυναμική.