Home TOP NEWS “Έχουμε αυξήσει τον προϋπολογισμό γιατί θεωρήσαμε πως χρειαζόταν”

“Έχουμε αυξήσει τον προϋπολογισμό γιατί θεωρήσαμε πως χρειαζόταν”

Μεγάλη συνέντευξη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Αντώνης Τζιωνής. Ο πρόεδρος μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν την ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ επικαιρότητα, τόνισε πως θεωρεί πως ο Πάμπος Χριστοδούλου τους δικαιώνει που τον εμπιστεύτηκαν και εξέφρασε την αισιοδοξία πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ξεπεράσει τα 6000 διαρκείας.


Οι δηλώσεις όπως δημοσιεύθηκαν στο ant1iwo.com:

“ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΗ 

Λειτούργησε μεγαλοπρεπώς το ουδέν κακό αμιγές καλού. Χάσαμε έσοδα όμως ταυτόχρονα κερδήθηκε χρόνος και άνεση στον προγραμματισμό. Θεωρώ πως καταφέραμε να στελεχώσουμε την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και να δουλέψουμε με τα κεφάλια κάτω για να καλύψουμε τα διαφυγόντα κέρδη”.

ΠΑΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

“Μπορώ ευθαρσώς να δηλώσω πως ήταν δική μου προσωπική επιλογή. Το ΔΣ μου ανέθεσε να αξιολογήσω τους υποψήφιους και μέσα από έρευνα, κατέληξα στον κ. Χριστοδούλου. Θεωρώ ότι δικαιώνεται η επιλογή μου από την δουλειά του αυτούς τους 2 μήνες και πιστεύω πως η ομάδα θα αποδείξει του λόγου το αληθές. Δουλεύει πάρα πολλές ώρες και εκτός από τεχνικός, έχει πολλές εμπειρίες σε ότι αφορά επιλογές ποδοσφαιριστών, έχει το μάτι που λέμε”.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

“Είναι κινήσεις που έγιναν μετά από πολύ προβληματισμό και πολλή μελέτη. Έγιναν στα πλαίσια του προϋπολογισμού, προσπαθώντας να κατεβάσουμε τον μέσο όρο ηλικίας. Καταφέραμε να πετύχουμε στο απόλυτο σχεδόν τις πρώτες μας επιλογές. Μόνο έναν παίκτη από τις πρώτες μας επιλογές δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε. Έχουμε αυξήσει κατά 20% τον προϋπολογισμό μας γιατί θεωρήσαμε πως αυτό χρειαζόταν”.

ΜΠΑΤΖΕΤ

Γιατί δεν επιτεύχθηκε ο στόχος των 7000 διαρκείας; “Ο περσινός αριθμός ήταν 4300, δεν είναι το ευκολότερο να τον διπλασιάσεις σχεδόν. Επίσης κάποιος κόσμος δεν έχει πειστεί. Θεωρώ πως πρέπει να πείσουμε και άλλο κόσμο. Βλέπουν ότι αλλάζουν πολλά πράγματα αλλά ακόμα δεν έχουν πειστεί. Έχουμε ακόμα μερικές μέρες, ο αριθμός έχει ξεπεράσει τα 5600, θεωρώ εφικτό να φτάσουμε τις 6000”.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

“Το ομόλογο είναι σε κυκλοφορία και είναι σε πολύ καλό δρόμο. Αναμένεται να μας δώσει περίπου 1,5 εκατομμύριο που θα το επιστρέψουμε σε βάθος 5 χρόνων. Το Premium έχει περίπου 2000 συνδρομητές μέχρι τώρα, προσδοκούμε σε ακόμα περισσότερους και καλούμε και άλλους Ομονοιάτες να το κάνουν”.

ΚΟΠ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: “Η σχέση μας με την ΚΟΠ είναι σχέση Ομοσπονδίας και μέλους, δεν μπορεί να είναι διαφορετική. Υπάρχει σαφής εκτίμηση στους θεσμούς. Είμαστε στη διάθεση της Ομοσπονδίας στα πλαίσια διαλόγων και στην διάθεση του Προέδρου της ΚΟΠ για να πάρουμε ένα βήμα πιο μπροστά το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Την προκατάληψη  για τη διαιτησία μόνο η διαιτησία μπορεί να την αποβάλει από το κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να αρχίσουμε με μεμψιμοιρίες και αμφιβολίες.