Home TOP NEWS Ο Μπεντέκε με τα μάτια του Χενκ Χάουαρντ

Ο Μπεντέκε με τα μάτια του Χενκ Χάουαρντ

O γνωστός στο ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ κοινό ο Χενκ Χάουαρντ, φιλοξενήθηκε στα ερτζιανά το μεσημέρι της Πέμπτης και συγκεκριμένα στο ραδιόφωνο του Super Sport FM (104.0), με τον Βέλγο προπονητή που πανηγύρισε πρωτάθλημα και κύπελλο, να θυμάται στιγμές που πέρασε στο νησί μας.


Φυσικά ο Χενκ Χάουαρντ ως γνώστης του Βελγικού πρωταθλήματος και των ποδοσφαιριστών αυτού δεν παρέλειψε να σχολιάσει και για τον Τζόναθαν Μπεντέκε, καταθέτοντας την δική του άποψη για τον Βέλγο επιθετικό ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα μας και φόρεσε και επίσημα την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χένκ Χάουαρντ για τον Τζόναθαν Μπεντέκε

«Είναι νεαρός ποδοσφαιριστής, είναι αρκετά ψηλός. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, δυνατός με καλό δεξί πόδι. Ήταν στην Κρίσταλ Πάλας».

‘Έπαιξε δύο χρόνια στην Ζούλτε Βάρεγκεμ…
«Έκανε μια επέμβαση στο γόνατο. Είναι ένας επιθετικός που κινείται πολύ. Και για την Ζούλτε όταν έπαιξε και για την Ομόνοια είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

Είναι καθαρά σέντερ φορ ή παίζει και σε άλλες θέσεις;

«Σε ένα σύστημα 4-3-3 μπορεί να παίξει και στα άκρα, και στο 4-4-2 παίζει και σαν δεύτερος επιθετικός. Δεν ήταν τυχερός στην Κρίσταλ Πάλας είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός εκεί στην Αγγλία».