Home TOP NEWS Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Πάφο FC

Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Πάφο FC

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα (10/5) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ενόψει του αυριανού τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με την Πάφο FC, ο οποίος θα γίνει στο “Στέλιος Κυριακίδης”.


Από την Δευτέρα του Πάσχα όταν επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές μας από τις διακοπές του, αλλά και πριν να πάνε σε αυτές, ο Γιάννης Αναστασίου, δούλεψε μαζί τους, όχι μόνο για το αυριανό παιχνίδι, αλλά και γι’αυτό που θα ακολουθήσει σε 8 βράδια από σήμερα κι αναφερόμαστε στον τελικό.

Όσον αφορά το αυριανό ματς, αναμένουμε ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός θα κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του απέναντι στον Καρσέδο ενόψει και του τελικού, ενώ αναμένεται να παρατάξει την ΟΜΟΝΟΙΑ με αρκετές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενα ματς, θέλοντας να αφήσει ξεκούραστους και φρέσκους παίκτες για το παιχνίδι της 18ης Μαίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δύσκολα προλαβαίνει το αυριανό ματς ο Λανγκ, ο Στεπίνσκι από την στιγμή που είχε ένα τραυματισμό θα προφυλαχθεί. Δεν αποκλείεται σήμερα να δούμε το όνομα του Φαμπιάνο στην αποστολή, αφού ο Βραζιλιάνος δηλώνει “ΟΚ” μετά τον τραυματισμό του.

Με την ολοκλήρωση της σημερινή προπόνησης θα γνωρίζουμε τους ποδοσφαιριστές που θα μεταβούν αύριο στο “Στέλιος Κυριακίδης”.