Home TOP NEWS Ο Λαός επιστρέφει και δίνει ξανά μαθήματα

Ο Λαός επιστρέφει και δίνει ξανά μαθήματα

 


Το κεκλεισμένων της Τετάρτης σίγουρα θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη πολλών πρώτα λόγω της μεγάλης νίκης της ομάδας μας και δεύτερο διότι οι περισσότεροι δεν είχαν την ευκαιρία να πάνε στο γήπεδο και να δουν από κοντά την ομάδα του Πάμπου να επικρατεί της ΑΕΚ. Ο Λαός όμως σήμερα επιστρέφει ξανά στο γήπεδο και γεμίζει Δυτική και Ανατολική με τον σύλλογο να είναι έτοιμος να ανοίξει και η Νότια εάν χρειαστεί.

«Φαίνεται ότι θα έχουμε και πάλι μαζική προσέλευση κόσμου στο γήπεδο. Υπάρχει πολύ καλή ροή όσο αφορά την προπώληση των εισιτηρίων. Ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα και στη δουλειά που γίνεται, γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο», δήλωσε για το παιχνίδι και την διάθεση του κόσμου για τον αγώνα, ο Ανδρέας Δημητρίου.

Ο κόσμος έχει σημαντικό ρόλο να παίξει και σήμερα σε ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι του τριφυλλιού. Οι κερκίδες του ΓΣΠ αναμένεται πως θα παραδώσουν και πάλι μαθήματα. Όσοι δεν κατάφεραν να αγοράσουν εισιτήριο από τα σημεία προπώλησης, θα μπορούν να το κάνουν στο γήπεδο και να κάνουν ακόμα πιο βροντερή την παρουσία του Λαού στο γήπεδο.