Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βασικός στόχος είναι η νίκη

Βασικός στόχος είναι η νίκη

H ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει στις 18:00 την Αλκή (live omonoianews.com) με τη ψυχολογία στα ύψη. Η ομάδα επέστρεψε με εκκωφαντικό τρόπο στις νίκες αφού συνέτριψε την ΑΕΚ Λάρνακας, ο αιώνιος έχασε βαθμούς, ο κόσμος επιστρέφει μετά την τιμωρία του στο γήπεδο. Είναι εύκολο να παρασυρθεί κανείς και να ζητά ένα νέο μεγάλο σκορ απέναντι στους νεοφώτιστους. Καλό είναι όμως να θυμόμαστε πως βασικός στόχος είναι η νίκη, μιας και η ομάδα μας έχει πολύ δρόμο μπροστά της.


Επιπρόσθετα τα χαρακτηριστικά του σημερινού παιχνιδιού δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτά της περασμένης Τετάρτης. Η Αλκή αναμένεται να αμυνθεί μαζικά και να προσπαθήσει να βγει στην κόντρα, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που ήρθε να παίξει μπάλα. Βέβαια το αντίδοτο στις κλειστές άμυνες, είναι ένα γρήγορο γκολ που θα αναγκάσει τους ερυθρόλευκους να ανοιχτούν. Αν το πετύχει η ΟΜΟΝΟΙΑ, ίσως δούμε ξανά μεγάλο σκορ. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι καλό να θυμόμαστε πως πάνω από όλα είναι το τρίποντο.

Γιατί στο τέλος της ημέρας τα τρίποντα είναι που μένουν, τα καλά μας διαστήματα θα αυξάνονται όσο περνάει ο χρόνος. Πάμε λοιπόν στο γήπεδο οπλισμένοι με ενθουσιασμό, αλλά και υπομονή, έτοιμοι για όλα. Με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και τεράστια διάθεση να αποτελέσουμε τον 12ο παίκτη της ομάδας ανεξάρτητα από τις ιδιομορφίες του κάθε αγώνα.