Home TOP NEWS Ποιοι θα κόψουν πρώτοι το νήμα;

Ποιοι θα κόψουν πρώτοι το νήμα;

Προβλέψεις δύσκολα μπορούν να γίνουν. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έδειξε κάποια πράγματα στα φιλικά, όλα όμως είναι ρευστά, μέχρι και το σύστημα που θα παίξει ο κόουτς. Τα πιο κάτω είναι απλά εικασίες και τίποτα παραπάνω. Θεωρούμε πάντως πως ο Πάμπος θα μπει με 4-3-3 στην πρεμιέρα, αν και γράφουμε και για το ενδεχόμενο του 4-4-2.


Άμυνα

Στον άσσο προβάδισμα έχει ο Πιτ Φελτχούιζεν. Για το αριστερό μπακ με βάση όσα είδαμε στα φιλικά ξεκινάει ο Μαργκάσα και για το κέντρο της άμυνας είναι σαφώς πιο μπροστά οι Γουίλιαμ και Φαμπρίσιο. Για το δεξί μπακ τώρα, το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει ο Τζαΐλσον.

Δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση, αν πλάι στον Φαμπρίσιο παίξει ο Κατελάρης, αφού ο Γουίλιαμ είχε χάσει κάποιες προπονήσεις λόγω τραυματισμού. Πιθανότητες να παίξει -πάντα με βάση τα φιλικά- έχει και ο Δημητρίου.

Μεσαία Γραμμή

Ο Μαδούρο θα είναι ο καθαρόαιμος αμυντικός χαφ με τους Σοάρες και Κανού να έχουν σύνθετο ρόλο στο 4-3-3 του κόουτς. Στο δεξί άκρο είναι βέβαιος ο Χριστοφή, για το αριστερό προβάδισμα έχει ο Γκονζάλες αν και έχει καλές πιθανότητες και ο Τζαρσίνιο.

Επίθεση

Δεν τίθεται θέμα, ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ θα είναι μπροστά.

Το ενδεχόμενο του 4-4-2

Σε αρκετά φιλικά ο κόουτς επέλεξε να παίξει με δυο μπροστά. Σε αυτή τη περίπτωση, αν ο Ράφα είναι 100% έτοιμος θα τοποθετηθεί πλάι στον Ματ και θα μείνει εκτός ένας εκ των Μαδούρο, Άλεξ και Κανού. Αν τώρα ο Ράφα δεν είναι στο 100% αλλά ο Πάμπος επιμείνει στο σύστημα, ο Χριστοφή θα μετατοπιστεί στην επίθεση και στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Τζαρσίνιο και Γκονζάλες.