Home TOP NEWS Ακόμα πιο ενδιαφέρον

Ακόμα πιο ενδιαφέρον

 


Ένα ντέρμπι μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Ανόρθωσης, έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία, ανεξάρτητα από την κατάσταση των δυο ομάδων. Ακόμα και τα άμεσα προηγούμενα χρόνια που οι δυο ομάδες βγήκαν από την πορεία που μας συνήθισαν την δεκαετία του 90 όταν αποτελούσαν τις κυρίαρχες δυνάμεις, τα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν ξεχωριστά. Φέτος η Ανόρθωση ξεκίνησε και συνέχισε δυνατά, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ στα τελευταία δυο ματς άρχισε να βρίσκει τα πόδια της όσον αφορά τα αποτελέσματα.

Το τελευταίο δε παιχνίδι της Ανόρθωσης, ήρθε να κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον τα πράγματα. Η απόσταση μεταξύ των δυο ομάδων μειώθηκε αρκετά (έχει και αγώνα στο χέρι η ΟΜΟΝΟΙΑ) και ενδεχόμενη νίκη της ομάδας μας θα την σμικρύνει ακόμα περισσότερο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, είχε ήδη αρκετά κίνητρα πριν το ματς να θέλει τη νίκη, τώρα απέκτησε ένα ακόμα. Η κορυφή δεν μοιάζει τόσο ψηλά και θα είναι πιο προσβάσιμη εάν το Σάββατο πάρουμε το τρίποντο.

Με εφαλτήριο τις δυο συνεχόμενες νίκες η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει την επόμενη που θα αποτελέσει και ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κορυφή. Ο αντίπαλος είναι ικανός, ντέρμπι πάμε άλλωστε να παίξουμε, η ομάδα μας όμως ξέρει πως είναι από αυτά τα παιχνίδια που μπορεί σε βάθος χρόνου να αποδειχθούν κομβικά. Πάμε λοιπόν να τα δώσουμε όλα.