Home TOP NEWS Έκανε 63 τελικές σε 4 αγώνες, εκ των οποίων 29 στον στόχο,...

Έκανε 63 τελικές σε 4 αγώνες, εκ των οποίων 29 στον στόχο, πετυχαίνοντας μόνο 6 γκολ

 


Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Στα τέσσερα παιχνίδια με θεωρητικά μικρομεσαίους αντιπάλους (Εθνικό, Πάφο, Αλκή, Ολυμπιακό), πήρε μόλις πέντε βαθμούς, αν και βάσει της συνολικής της απόδοσης και των στατιστικών θα έπρεπε να έχει πάρει δώδεκα.

Σε αυτούς τους τέσσερις αγώνες η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε 63 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 29 ήταν στον στόχο. Και όμως, κατάφερε να πετύχει μόλις έξι γκολ και να πάρει πέντε βαθμούς! Οι “πράσινοι”, είχαν δηλαδή, κατά μέσο όρο 16 τελικές σε κάθε παιχνίδι, εκ των οποίων οι επτά στον στόχο. Αριθμοί κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική!

Πέραν από γκίνια, αυτοί οι αριθμοί δείχνουν μια ομάδα που παίζει επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε προστάζει το DNA της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όμως, είναι ολοφάνερο ότι στο τέλος της ημέρες πληρώνει την αστοχία της, μαζί με τα ατομικά λάθη στο αμυντικό κομμάτι. Ωστόσο, είναι ενθαρρυντικό στοιχείο η παραγωγικότητα και η επιθετικότητα, κάτι που εάν η ομάδα διατηρήσει, δεν γίνεται αυτή η κακοτυχία να συνεχιστεί.