Home TOP NEWS Με οκτώ τελικές στον στόχο οι αντίπαλοι, βρήκαν δίχτυα έξι φορές

Με οκτώ τελικές στον στόχο οι αντίπαλοι, βρήκαν δίχτυα έξι φορές

 


Με τον χειρότερο τρόπο φαίνεται να πληρώνει μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ, κάποια ατομικά λάθη στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Ενώ η ομάδα ελέγχει το παιγνίδι και επιβάλλεται των αντιπάλων, αυτοί δεν δυσκολεύονται να σκοράρουν στις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιουργούν.

Οι “πράσινοι” στους αγώνες με Εθνικό, Πάφο, Αλκή και Ολυμπιακό, έχουν δεχτεί συνολικά οκτώ τελικές προσπάθειες στον στόχο, ωστόσο είδαν την εστία τους να παραβιάζεται έξι φορές!! Δηλαδή μιλάμε για ποσοστό ευστοχίας των αντιπάλων, 75%! Συγκεκριμένα, ο Εθνικός είχε δύο τελικές και πέτυχε ένα γκολ, η Πάφος σε δύο τελικές σκόραρε ισάριθμες φορές, η Αλκή έφτιαξε τρεις τελικές και πέτυχε δύο γκολ και ο Ολυμπιακός στη μία τελική, σημείωσε ένα γκολ!

Σε καμία περίπτωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τα ρίχνουν όλα στην τύχη. Αναγνωρίζουν την αδυναμία, έχουν εντοπίσει στοιχεία που χρίζουν βελτίωσης και είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν όσο χρειαστεί, για να τα βελτιώσουν. Η διακοπής ήρθε σε ένα καλό σημείο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει με την επανέναρξη ακόμη πιο δυνατή.