Home TOP NEWS Υποχρεώσεις για έξι “πράσινους”

Υποχρεώσεις για έξι “πράσινους”

 


Οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας μας απουσιάζουν αυτές τις μέρες από τις προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος», καθώς έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Συγκεκριμένα, οι Μαργκάσα, Παναγή και Κατελάρης είναι ενσωματωμένοι με την Εθνική Ανδρών, ο Αντρέας Κατσαντώνης και ο Αντρέας Χριστοδούλου με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Κύπρου αντίστοιχα, ενώ οι Τουρέ και Αζίζ βρίσκονται με την Εθνική της Μπουρκίνα Φάσο και ο Τζαρσίνιο Αντόνια με την Εθνική Κουρασάο.

Σήμερα, Σαββάτο 7 Οκτωβρίου, τρεις ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” θα κληθούν να αγωνιστούν κόντρα στην Εθνική Ελλάδος, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η αναμέτρηση της Κύπρου θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 21:45 (ΡΙΚ).

Απόψε, επίσης, υποχρεώσεις έχει και ο νεαρός επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντρέας Κατσαντώνης, με την Εθνική Νέων. Στις 21:00 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάτω των 19 ετών θα τεθεί αντιμέτωπο στην Ιρλανδία με την αντίστοιχη ομάδα της χώρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου, με φόντο την πρόκριση στο Elite Roung του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Όσον αφορά τους Στεφάν Αζίζ και Μπλατί Τουρέ, αμφότεροι είναι στην 24μελή αποστολή της Μπουρκίνα Φάσο, ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Νότιο Αφρική. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο “FNB Stadium” του Γιοχάνεσμπουργκ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου. Είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας, αφού οι πιθανότητες πρόκρισης στο Μουντιάλ είναι μεγάλες.