Home TOP NEWS Σημαντικό το κάθε δευτερόλεπτο

Σημαντικό το κάθε δευτερόλεπτο

 


Με την διακοπή του πρωταθλήματος να υφίσταται λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου, οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου κρατήθηκαν σε πλήρη αγωνιστική εγρήγορση. Εφτά παίκτες από την πρώτη ομάδα πήραν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό απέναντι στο Χαλκάνορα.

Η ομάδα μας ναι μεν νίκησε με το στενό 1-0, αλλά το σκορ λίγη σημασία είχε στο τέλος της ημέρας. Το παιχνίδι που διεξάχθηκε στο «Ηλίας Πούλλος» ήταν μια καλή ευκαιρία για τον κόουτς της ομάδας μας για να βγάλει κάποια συμπεράσματα για ορισμένους ποδοσφαιριστές, που είτε πήραν λίγο χρόνο συμμετοχής, είτε δεν αγωνίστηκαν καθόλου στα επίσημα παιχνίδια.

Σημαντικά ήταν λοιπόν τα λεπτά που πήραν στα πόδια τους στον φιλικό αγώνα όλοι ποδοσφαιριστές, αλλά περισσότερο ο Μπόρχα Εκίθα και ο Τζόναθαν Μπεντέκε. Ο πρώτος επέστρεψε μετά από τραυματισμό ενώ ο νεαρός επιθετικός ο οποίος ήταν η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πήρε λεπτά που θα τον βοηθήσουν να ενσωματωθεί περισσότερο στην ομάδα. Ο Μπεντέκε ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο φιλικό, κάτι που σίγουρα θα του δώσει ένα έξτρα αέρα ψυχολογίας και θα τον ανεβάσει ακόμη περισσότερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.