Home TOP NEWS Δυο εβδομάδες για να μπουν όλοι πίσω από την προσπάθεια

Δυο εβδομάδες για να μπουν όλοι πίσω από την προσπάθεια

Δεν θα αρχίσουμε τις κλισέ ατάκες περί “ευεργετικής διακοπής την κατάλληλη στιγμή”. Δεν υπάρχει νόημα άλλωστε, δυο εβδομάδες ίσως είναι αρκετός χρόνος για παίκτες που ήταν τραυματίες να επανέλθουν, αλλά σίγουρα όχι επαρκής για την ΟΜΟΝΟΙΑ να λύσει όλα της τα προβλήματα. Εκείνο που θα πούμε είναι πως οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το τεχνικό επιτελείο, έχουν δυο εβδομάδες να καθαρίσουν το μυαλό τους και να μπουν όλοι πίσω από το στόχο και την προσπάθεια.


Μετά το παιχνίδι με τον Άρη υπήρξε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια. Οι φωνές ακούγονταν μέχρι το διάδρομο, κάποιοι βγήκαν έξω για να ηρεμήσουν. Όλα αυτά δείχνουν πως όσοι ήταν ανάμεσα στους τέσσερις τοίχους και τα έλεγαν σε τόσο υψηλούς τόνους νοιάζονται για αυτό που πάει να κτιστεί. Και όσοι δεν νοιάζονται (αν υπάρχουν τέτοιοι) θα αντιλήφθηκαν πως το σύστημα θα τους αποβάλει. Πρέπει επιτέλους οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να αντιληφθούν πως κανείς δεν είναι πάνω από το σύνολο και η εικόνα μας είναι λυπηρή.

Ότι λέγαμε χθες θα πούμε και σήμερα, δεν υπάρχει νόημα να βάζουμε στόχο κάποια βαθμολογική θέση. Εκείνο που έχουμε απαίτηση είναι στο επόμενο επίσημο, σε δυο περίπου βδομάδες, θα δούμε όλους τους παίκτες με το μαχαίρι στο στόμα να μην δέχονται να χάσουν διεκδίκηση. Τα προβλήματα μας δεν προλαβαίνουμε να τα λύσουμε πριν το αιώνιο, τα επίπεδα πάθους και συγκέντρωσης όμως σίγουρα μπορούμε.