Home TOP NEWS Εγγράφεται άμεσα ο Νικολάι Μιχαΐλοφ

Εγγράφεται άμεσα ο Νικολάι Μιχαΐλοφ

Προσπάθειες για άμεση εγγραφή στο ρόστερ του Νικολάι Μιχαΐλοφ κάνει το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας καθώς το αστείο στον άσσο έχει παρατραβήξει. Το πρόβλημα όσο πάει και χειροτερεύει γι’ αυτό και στην ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθούν να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας τον νεοαποκτηθέν τερματοφύλακα.


Υπάρχουν δυο θέματα που πρέπει να διευθετηθούν για να συμβεί αυτό και όπως φαίνεται μπορούν να λυθούν εύκολα. Το πρώτο αφορά τη διαγραφή του Παναγή για τη φετινή σεζόν, αφού ο τραυματισμός του θα είναι πολύμηνος. Οι κανονισμοί επιτρέπουν την απόκτηση τερματοφύλακα και την ένταξη του στο ρόστερ άμεσα, εάν υπάρξει μακροχρόνιος τραυματισμός υφιστάμενου τερματοφύλακα. Το δεύτερο έχει να κάνει με την διαγραφή ξένου για να μπορέσει να εγγραφεί ο Βούλγαρος. Μετά και την τελευταία εξέλιξη που προέκυψε με τον Λεάντρο Γκονζάλες, λύνεται και αυτό το θέμα, αφού όπως όλα δείχνουν, ο Αργεντινός θα αποτελέσει παρελθόν.

Εάν και εφόσον τρέξουν γρήγορα τα πιο πάνω ζητήματα, ενδέχεται να δούμε τον Μιχαΐλοφ στην αποστολή την ερχόμενη Πέμπτη, στο ματς με την Πάφο.