Home TOP NEWS Πέτεφ: “Ελπίζω με αυτές τις 4 μεταγραφές να ανέβει η ποιότητα”

Πέτεφ: “Ελπίζω με αυτές τις 4 μεταγραφές να ανέβει η ποιότητα”

 


Δηλώσεις σε μέσο στη Βουλγαρία έκανε ο Ιβάιλο Πέτεφ. Ο Βούλγαρος τεχνικός ξέρει πως στο τριφύλλι δεν λύνονται όλα με την πρόσληψη του και υπόσχεται πως θα δουλέψει σκληρά για να έρθει η βελτίωση και να επιτευχθεί ο στόχος της Ευρώπης.

«Όταν η κατάσταση σε μία ομάδα είναι καλή, ο προπονητής δεν αλλάζει. Το ξέρω αυτό, η ομάδα δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει», δήλωσε αρχικά ο Πέτεφ και συνέχισε: «Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη. Το ξέρω πως είναι δύσκολο όμως θα κάνουμε τα πάντα για να κυνηγήσουμε τον στόχο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μεγαλύτερη ομάδα με τον περισσότερο κόσμο. Οι απαιτήσεις τους είναι οι ίδιες με μένα. Ελπίζω με αυτές τις 4 μεταγραφές να ανέβει η ποιότητα σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο».

Ο Πέτεφ ήρθε και βρήκε την ομάδα σε άσχημη θέση και προσπαθεί αυτό να αλλάξει. «Βρήκα μία ομάδα που είναι σε πολύ κακή κατάσταση, κυρίως σε φυσική. Είμαι ικανοποιημένος που τα δύο παιχνίδια που ήμουν στον πάγκο η ομάδα έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο. Είμαστε πίσω στη βαθμολογία αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω σε πρωτάθλημα και κύπελλο», ήταν μερικά από τα λόγια του.