Home TOP NEWS Η επιστροφή που πρέπει να του βγει

Η επιστροφή που πρέπει να του βγει

Από το καλοκαίρι όταν ενημερώθηκε πως είναι εκτός των πλάνων του Πάμπου Χριστοδούλου, ο Λουκάς Βύντρα έλεγε πως θα μείνει και θα παίξει και φέτος στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τελικά, με 6 μήνες καθυστέρηση ο Ελλαδίτης δικαιώνεται, αφού ο Ιβάιλο Πέτεφ αποφάσισε να τον εγγράψει ξανά. Η επιμονή, το πείσμα και κυρίως ο επαγγελματισμός, νίκησαν τον παραγκωνισμό, την ηλικία, αλλά και την περσινή καταστροφική χρονιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την οποία ο Βύντρα όπως και όλοι οι παίκτες του ρόστερ κουβαλούσαν στην πλάτη.


Από την αρχή εκφράσαμε άποψη (έναντία) για τις επιστροφές των Βύντρα και Τουρέ και τονίσαμε πως δεν είχαν να κάνουν με την αξία των παικτών, αλλά με την όλη κατάσταση και την διαχείριση από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Βύντρα όμως πλέον είναι ξανά παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι το στοίχημα που πήρε ο Ιβάιλο Πέτεφ (που ίσως έλαβε υπόψην και το οικονομικό, αφού έχει τώρα την ευκαιρία να κάνει άλλη μια μεταγραφή) να του βγει, γιατί το έχει ανάγκη η ομάδα.

Η άμυνα μας, με πολύ απλά λόγια, είναι χειρότερη και από την περσινή, που είχε καταγράψει αρνητικό ρεκόρ. Η εμπειρία του Βύντρα σίγουρα θα είναι χρήσιμη, χρειάζεται όμως και να βρεθεί ο παίκτης σε καλή κατάσταση για να βοηθήσει. Ο Πέτεφ θεωρεί πως ο Ελλαδίτης μπορεί να τον βοηθήσει και τον έκανε κομμάτι του ρόστερ. Ελπίζουμε να καταφέρει να ανεβάσει και συγκεκριμένους συμπαίκτες του άμεσα και να κερδηθεί το στοίχημα στα μετόπισθεν, όπου έχει ήδη προστεθεί και ο Μιχαΐλοφ. Αλλιώς τα ίδια θα συζητάμε.