Home TOP NEWS Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο!

Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο!

Ο Μπόρχα Εκίθα συμπεριλήφθηκε μετά από πάρα πολύ καιρό, σε αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, αλλά οι 5-6 προπονήσεις που έβγαλε χωρίς ενόχληση ήταν αρκετές για να του δώσουν την ευκαιρία να ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στο ξενοδοχείο και μετά στο Τσίρειο Στάδιο. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως, ακόμα λένε πως δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις. Θέλουν να περιμένουν ακόμα λίγες μέρες πριν μιλήσουν με σιγουριά.


Στην περίπτωση του Εκίθα, εκείνο που έχει σημασία είναι η διάρκεια. Εάν και εφόσον ο Ισπανός βγάλει και το διάστημα που έχει μπροστά του (δέκα μέρες λόγω διακοπής) χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, θα μείνει στο ρόστερ και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα χρειαστεί, ειδικά αν αποχωρήσει ο Κατελάρης. Σε αντίθετη περίπτωση, ίσως να υπάρξουν εξελίξεις και ο Ιβάιλο Πέτεφ να αναγκαστεί να ψάξει αντικαταστάτη. Κι ας δήλωσε πριν λίγες μέρες πως δεν θέλει να αποχωρήσει άλλος παίκτης του ρόστερ.

Να σημειωθεί πως για τη θέση του κεντρικού αμυντικού η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει αυτή τη στιγμή τους Γουίλιαμ, Βύντρα, Κατελάρη, Εκίθα και Φραγκέσκου. Ο Φάνος Κατελάρης είναι στόχος ισπανικής ομάδας και είναι πιθανόν να αποχωρήσει.