Home TOP NEWS Δύο εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής

Δύο εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής

 


Τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου σήμερα και στην ΟΜΟΝΟΙΑ τρέχουν για να τελειώνουν με τις δυο εκκρεμότητες. Η μια αφορά προσθήκη στο ρόστερ μας και η άλλη αποχώρηση. Αναφερόμαστε φυσικά στην απόκτηση του Θεόφιλους Σόλομον και την παραχώρηση του Φάνου Κατελάρη στην ισπανική Λούγκο. Και οι δυο περιπτώσεις δείχνουν να έχουν πάρει το δρόμο τους, όσο όμως δεν έρχονται οι ανακοινώσεις, θα αποτελούν εκκρεμότητες.

Για τα δυο θέματα ρωτήθηκε χθες και ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας είπε τα εξής: “Ο Σόλομον ήταν στο γήπεδο, αύριο θα περάσει από εξετάσεις και αν όλα παν καλά θα ανακοινωθεί. Όσον αφορά το Φάνο Κατελάρη, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται επί πολύ συγκεκριμένων σημείων της συμφωνίας και συστήνουμε λίγη υπομονή”.

Για τον Σόλομον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με άλλα λόγια, αν δεν δείξουν πρόβλημα οι εξετάσεις, θα αποτελέσει την 4η μεταγραφή της ομάδα μας. Όσον αφορά τον Φάνο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και δεν αποκλείεται να χαλάσει η μεταγραφή, που θεωρείτο σχεδόν τελειωμένη υπόθεση.