Home TOP NEWS Όταν ο Ματ έχει κέφια

Όταν ο Ματ έχει κέφια

 


Για να είμαστε δίκαιοι, κέφια είχε και ο Χριστοφή, κέφια είχε και ο Μαργκάσα και σίγουρα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο προσωπικό σόου του Ματ Ντάρμπισαϊαρ με τις δημιουργικές ικανότητες τους. Όταν όμως ένας παίκτης πετυχαίνει τρία τέρματα, αναγκαστικά, οι προβολείς στρέφονται πάνω του. Ο Ντάρμσπισαϊαρ ήταν on fire, έκανε άνω κάτω την άμυνα της Νέας Σαλαμίνα και παράλληλα, πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ μες τη χρονιά. Και το έκανε με στυλ.

Πέτυχε τρία τέρματα και τα τρία με ένα άγγιγμα. Το πρώτο κεφαλιά, το δεύτερο προβολή, το τρίτο υπέροχο τακουνάκι. Απλά, λιτά και όμορφα. Ο Άγγλος ήταν μια αλεπού μες το κουτί και πέτυχε το 9ο του γκολ τα τελευταία 7 παιχνίδια. Πέραν των τριών τερμάτων του, ήταν τουλάχιστον σε άλλες τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες, με την πονηριά του και το διάβασμα της φάσης. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ταχύτητα και τις μπαλιές του Χριστοφή και με τις κινήσεις του γινόταν συνεχώς επικίνδυνος.

Ο Ματ έφτασε με τα 3 χθεσινά του τα 15 τέρματα. Δεν τον ενδιαφέρει όμως τόσο η πρωτιά στους σκόρερς αλλά να ανέβει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όσο αυτός σκοράρει πάντως, η ομάδα θα κερδίζει έδαφος.