Home TOP NEWS Μίλησε σωστά ο Τζίμης

Μίλησε σωστά ο Τζίμης

 


“Ο λόγος που δεν πανηγύρισα τα γκολ είναι γιατί ξέρω την κατάσταση και τη θέση μας και δεν έχουμε λόγους για πανηγύρια. Να ξέρει ο κόσμος πως αντιλαμβανόμαστε πως δεν μας τιμά η θέση που βρισκόμαστε. Δεν αξίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ η 7η θέση, είμαι χρόνια εδώ και σίγουρα το αντιλαμβάνομαι πολύ καλά”.

Τα πιο πάνω αποτελούν λόγια του Δημήτρη Χριστοφή. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός που φορούσε χθες το περιβραχιόνιο, μίλησε σαν πραγματικός αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έστειλε μήνυμα και στους συμπαίκτες του πως δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να πανηγυρίζουμε που κάναμε τα αυτονόητα δυο αγωνιστικές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι 7η και η αλήθεια είναι πως είτε με ποιοτικούς παίκτες είτε χωρίς, βρέθηκε ξανά σε παρόμοια θέση οπότε κάτι κάνει λάθος.

Οι ευθύνες παικτών και προπονητών είναι δεδομένες και μας χαροποιεί που ο Χριστοφή δεν φοβήθηκε να τις αναλάβει εκ μέρους όλων δημόσια. Δεν θα κουραστούμε όμως να λέμε, πως είναι και τα εξωαγωνιστικά πολύ σημαντικά. Έχουμε σε πολλά επίπεδα μπόλικη δουλειά να κάνουμε, αρχίζοντας από τον τρόπο που λειτουργούμε και κατ’ επέκταση τις συνθήκες που δημιουργούμε για να πετύχει η ποδοσφαιρική ομάδα.