Home TOP NEWS Δεν χρειάστηκε, αλλά χειροκροτήθηκε

Δεν χρειάστηκε, αλλά χειροκροτήθηκε

 


Μετά την κόκκινη κάρτα στον Ανδρέα Χριστοδούλου, η χρησιμοποίηση του Νικολάι Μιχαϊλοφ ήταν μονόδρομος και έτσι ο Βούλγαρος έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας πέρασε ως αλλαγή στο 60′ στη θέση του Τζαρσίνιο.

Παρά τις αρχικές μας εκτιμήσεις και τις δηλώσεις του ιδίου του ποδοσφαιριστή ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Αλκή, ο Ιβάιλο Πέτεφ προτίμησε να δώσει φανέλα βασικού ξανά στον Ανδρέα Χριστοδούλου. Με την εξέλιξη του παιχνιδιού ο Βούλγαρος μπήκε στο παιχνίδι αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια μεγάλη απόκρουση. Παρόλα αυτά έβγαλε με άνεση το παιχνίδι, χωρίς βέβαια να δεχτεί πίεση, και ο κόσμος τον χειροκρότησε σε κάθε του προσπάθεια.

Η θέση του τερματοφύλακα μας έχει πονέσει πολύ φέτος και αυτό φαίνεται στις αντιδράσεις του κόσμου αλλά και στη βαθμολογική συγκομιδή. Όλοι μας ευελπιστούμε ότι, αν μη τι άλλο, μπορούμε να βασιστούμε στον Νικολάι χωρίς να “πιάνεται” η καρδιά μας σε κάθε σουτ του αντιπάλου, όπως γινόταν με τον προκάτοχο του. Το δείγμα είναι πολύ μικρό, ίσως και ανύπαρκτο, και με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας φέτος δεν χρειάζονται βεβιασμένα συμπεράσματα… Ίδωμεν!