Home TOP NEWS Την πληρώνουν το ποδόσφαιρο και ο κόσμος

Την πληρώνουν το ποδόσφαιρο και ο κόσμος

 


Και το αλαλούμ συνεχίζεται στο θέμα της κάρτας οπαδού. Τι κι αν η Επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ζήτησε από την ΚΟΠ να περιμένει μέχρι να αποφανθεί πώς μπορεί να εφαρμοστεί το μέτρο χωρίς να είναι αντισυνταγματικό; Η ΚΟΠ έκανε ακριβώς αυτό που ήθελε, όπως ακριβώς συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα θέματα δηλαδή. Πρώτο “θύμα” της κατάστασης η ΑΕΛ, που πήγε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα χωρίς τον κόσμο της, αφού οι οπαδοί της στάθηκαν στο ύψος τους και δήλωσαν αποχή.

Είναι προφανές πως αυτός που την πληρώνει είναι το ποδόσφαιρο και ο κόσμος. Αν οι αρμόδιοι σκοπεύουν να σταματήσουν τα επεισόδια διώχνοντας τον κόσμο από το γήπεδο, ας κάνουν το πρωτάθλημα κεκλεισμένων των θυρών για να τελειώνουμε. Αλλιώς, ας πάρει πίσω την παράλογη απόφαση της η ΚΟΠ, ας αντιληφθεί πως δεν εξυπηρετεί σε κάτι και είναι και αντισυνταγματική και να δούμε πραγματικά πώς μπορεί να καταπολεμηθεί το θέμα της βίας στα γήπεδα. Στην Ελλάδα άλλωστε έφτασαν να απαγορεύσουν εντελώς την μετακίνηση και πάλι βρίσκουν τρόπους να κάνουν επεισόδια!

Μιας και μιλάμε για το θέμα, να πούμε πως ελπίζουμε πως και άλλοι οπαδοί θα ακολουθήσουν αυτούς της ΑΕΛ, όσο υπάρχει ταυτοποίηση.