Home TOP NEWS Τζιωνής: «Δεν θα ήταν σωστό να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια»

Τζιωνής: «Δεν θα ήταν σωστό να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια»


Δηλώσεις στη μεσημεριανή αθλητική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Άστρα έκανε ο Αντώνης Τζιωνής. Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για όλα τα θέματα της πράσινης επικαιρότητας. Το αρχικό του σχόλιο αφορούσε το θέμα με την ταυτοποίηση, μετά από ερώτηση που του έγινε, τονίζοντας ακόμη μια φορά τη θέση του “τριφυλλιού” που είναι ενάντια σε αυτό το μέτρο. Ο κ. Τζιωνής ακολούθως μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι, έκανε ένα μικρό απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία, όπως και τη συνέχεια των υποχρεώσεων.

Όσον αφορά τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών τόνισε πως τα συμβόλαια τηρούνται σαν ευαγγέλιο στο σύλλογο. Κανένας δεν είναι απλήρωτος, αφού όλοι παίρνουν τα χρήματα που συμφωνήθηκαν, στο πλαίσιο της ρευστότητας που υπάρχει στο σύλλογο και με τον όρο της περιόδου χάριτος των 45, 60 είτε 90 ημερών. «Κινούμαστε αυστηρά σε αυτά τα πλαίσια, εξηγήσαμε στους ποδοσφαιριστές ότι αυτό δεν γίνεται επειδή θέλουμε να καθυστερούμε, αλλά λόγω της οικονομικής δυνατότητας που έχουμε», ήταν μια από τις ατάκες του προέδρου.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο οικονομικό κομμάτι, λέγοντας πως η άσχημη πορεία της ομάδας δημιούργησε μια κακή κατάσταση. Πιο κάτω ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια των όσων είπε: «Για να είμαι ειλικρινείς, δεν έχει περάσει σκέψη παραίτησης από το μυαλό μου. Εγώ μαζί με τους συνεργάτες μου έχουμε δημιουργήσει μια αρνητική κατάσταση, στην προσπάθεια μας για το καλύτερο, όπως είχαμε πει του κόσμου από την αρχή της χρονιάς ότι ανεβάσαμε τον προϋπολογισμό μας σημαντικά, πήραμε ένα μικρό ρίσκο που θεωρούμε ότι είναι διαχειρίσιμο.

Ξοδέψαμε πάρα πολύ χρόνο, δώσαμε την ευκαιρία στους επαγγελματίες που προσλάβαμε να κάνουν τη δουλειά τους, έχοντας στον έλεγχο μας ότι μας αφορούσε. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια με προσδοκίες, καταφέραμε να ενώσουμε τον κόσμο και να τον φέρουμε κοντά στην ομάδα, μετά από μια αποτυχημένη χρονιά και δεν μας βγήκαν όπως τα περιμέναμε, μας γύρισε και η τύχη την πλάτη.

Τα πράγματα οδηγήθηκαν σε ένα αρνητικό πλαίσιο Έχουμε την υποχρέωση να ανατρέψουμε αυτό το πλαίσιο. Εμείς έχουμε την υποχρέωση αυτό το πλαίσιο να το ανατρέψουμε, έχουμε την υποχρέωση να πάμε και να δουλέψουμε μέχρι το τέλος της θητείας μας και να πάμε στη γενική συνέλευση και τα μέλη να μας κρίνουν. Όμως δεν θα ήταν σωστό να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια στη μέση και να καλεστούν κάποιοι άνθρωποι καινούργιοι να αναλάβουν και να διαχειριστούν μια κατάσταση της ευθύνης που έχουμε εμείς και να μην τους παρέχεται και ο χρόνος να χειριστούν τα πράγματα με τέτοιο τρόπο να αντεπεξέλθουν. Η κακή πορεία έχει δημιουργήσει ένα πρόσθετο αρνητικό βάρος».

Ακούστε αναλυτικά στο πιο κάτω ηχητικό όσα είπε ο πρόεδρος του σωματείου: