Home TOP NEWS Χρειάζονται πολλά παραπάνω

Χρειάζονται πολλά παραπάνω

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το ζητούμενο κόντρα στην Αλκή στον εκτός έδρας αγώνα που διεξήχθη χτες και έτσι επέστρεψε στη Λευκωσία με τους 3 βαθμούς. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ακόμα και μετά την κόκκινη που δέχτηκε ο Χριστοδούλου, και κράτησε σχετικά εύκολα το προβάδισμα που πήρε από το ξεκίνημα.

Αυτό που νιώθουμε ότι πρέπει να αναφερθεί είναι ότι δεν πρέπει να μας παρασύρουν οι δυο συνεχόμενες νίκες που πετύχαμε. Εννοείται και δεν έχουμε λύσει τα προβλήματα μας και ακόμα έχουμε πολλά να κάνουμε για να γίνουμε με ομάδα. Αυτά που πρέπει να γίνουν είναι κυρίως εξωαγωνιστικά και κάναμε πολλές φορές αναφορά σε αυτά. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι αλήθεια ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει μια βελτιωμένη εικόνα, κράτησε το μηδέν παθητικό για 2 συνεχόμενα παιχνίδια και σκόραρε 8 γκολ σε τρία παιχνίδια με τον Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο.

Αυτό που μένει είναι η συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να δούμε πιο ψηλά. Δύο νίκες πάνω σε μικρές ομάδες θα έπρεπε να είναι η συνήθεια και όχι η εξαίρεση…