Home TOP NEWS Οι πιθανοί πρώτοι έντεκα για την ανατροπή

Οι πιθανοί πρώτοι έντεκα για την ανατροπή

 


Παιχνίδι κυπέλλου δίνει σήμερα στις 17:00 (live @OmonoiaNews & Cytavision Sports 1) η ΟΜΟΝΟΙΑ και ψάχνει την ανατροπή απέναντι στη Δόξα, αφού ηττήθηκε την προηγούμενη βδομάδα με 2-3 στο ΓΣΠ. Επαναφορά του 4-4-2 από τον Ιβάιλο Πέτεφ και κάποιες μικρές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Άμυνα

Τα πράγματα εδώ μάλλον πρέπει να θεωρούνται δεδομένα και αν ο Πέτεφ επιλέξει κάτι άλλο θα πρόκειται για έκπληξη. Στη θέση του τερματοφύλακα τα δεδομένα είναι γνωστά, με τον Ανδρέα Χριστοδούλου να είναι ο μόνος διαθέσιμος. Μπροστά του θα παραταχθούν από δεξιά προς αριστερά οι Τζαΐλσον, Βύντρα, Γουίλιαμ Σοάρες και Μαμαντού Καντέ.

Μεσαία Γραμμή

Στο κέντρο, τη μια θέση θα πάρει ο Χέντβιγκες Μαδούρο ενώ δίπλα του θα έχει τον Άλεξ Σοάρες. Ο δεύτερος θα έχει ως συνήθως πιο οργανωτικό ρόλο. Στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Αντώνια αφού ο Χριστοφή δεν προλαβαίνει, ενώ στο άλλο ξεκινά ο Μαρκάσα καθώς ο Κιπιάνι μένει εκτός.

Επίθεση

Ο Ράφα Λόπες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα από την Δευτέρα και ρίχνεται απευθείας στην αρχική εντεκάδα. Δίπλα του θα έχει τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ και οι δυο τους ευελπιστούν να βρίσκονται σε καλή μέρα για να βοηθήσουν την ομάδα να περάσει στην επόμενη φάση.