Home TOP NEWS «Δεν μπορεί κανένας να ανοίγει το στόμα του…»

«Δεν μπορεί κανένας να ανοίγει το στόμα του…»

 


Δηλώσεις στην εκπομπή Passing Game στον Active παραχώρησε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ιβάιλο Πέτεφ.

«Πάντοτε είχαμε επαφή με τους παίκτες. Δεν μπορούμε να πούμε τι λέχθηκε στη συνάντηση. Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι πολύ σημαντικές και κρίσιμες, πιθανόν να έχουμε εξελίξεις. Το θέμα είναι πολύ λεπτό και δυστυχώς δεν μπορώ να πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Έγιναν κάποιες δηλώσεις από τον κ. Πέτεφ, τις οποίες αναλύει το νομικό μας τμήμα. Έχουμε λάβει μετάφραση όσων είπε ο κ. Πέτεφ από συναδέλφους σας στη Βουλγαρία. Θα αποφασίσουμε πως θα υπερασπιστούμε τους παίκτες. Ξεκαθαρίζουμε ότι τίποτα δεν έχει να κάνει με την ΟΜΟΝΟΙΑ».

Σε ερώτηση εάν οι δηλώσεις μεταφέρθηκαν σωστά, ο κ. Νεοφυτίδης ήταν ξεκάθαρος: «Νομίζω ότι μεταφράστηκαν πολύ σωστά. Δεν μπορεί κανένας να ανοίγει το στόμα του και να διασύρει παίκτες και σωματεία. Γι’ αυτό δεν θα κάνουμε πίσω, φτάνει να έχουμε την εξουσιοδότηση και των παικτών. Με όλους τους παίκτες είμαστε έτσι».

Κλείνοντας, ερωτηθείς εάν οι παίκτες θα προχωρήσουν σε καταγγελία, είπε: «Θα δείξει στο τέλος της ημέρας. Εγώ αυτό που θα ήθελα ήταν να κάνει κάποιος το πρώτο βήμα, να μπουν μέσα οι Αρχές και να γίνει έλεγχος. Γιατί καταντήσαμε ένα δικαστήριο καφενόβιο».