Home TOP NEWS Όσα λέχθηκαν από τους οργανωμένους στη ραδιοφωνική εκπομπή “Μεγάλη Κερκίδα”

Όσα λέχθηκαν από τους οργανωμένους στη ραδιοφωνική εκπομπή “Μεγάλη Κερκίδα”


«Ελπίζουμε να μην είμαστε η τελευταία ελπίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ», ήταν η πρώτη ατάκα των οργανωμένων στη ραδιοφωνική εκπομπή Μεγάλη Κερκίδα στο κανάλι 6 (106.0 FM) με τον Πόλυ Χαραλάμπους και τον Χρήστο Ζαβό. Εκ μέρους της Θύρας 9 παρευρέθηκαν στο στούντιο οι Αδάμος Ευσταθίου, Γενικός Συντονιστής, και Αλέκος Αλέκου, μέλος γραμματείας, δίνοντας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την κατάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ και όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, τα δύο μέλη της οργανωμένης κερκίδας αναφέρθηκαν στα άτομα που ακούστηκε το όνομα τους για τα διοικητικά του συλλόγου, τονίζοντας πως συναντήθηκαν με όλους. Επίσης, έδωσαν τις θέσεις τους όσον αφορά το θέμα εταιρεία, ενώ είπαν τι έχουν υπόψιν τους όσον αφορά το χρέος του σωματείου.

Στη συνέχεια οι οργανωμένοι μίλησαν για τις εξελίξεις των ημερών και αναφέρθηκαν στον Ιβάιλο Πέτεφ, ενώ αποκάλυψαν τσακωμούς ποδοσφαιριστών που δεν είχαν γίνει γνωστοί στον κόσμο. Έριξαν τις ευθύνες στην εφορία ποδοσφαίρου, λέγοντας πως όσα κακά συμβαίνουν τώρα υπήρχαν και πριν έρθει ο Βούλγαρος τεχνικός, αλλά αυτός φεύγει ενώ οι υπόλοιποι μένουν. Από την πλευρά τους τόνισαν επίσης πως “θα πέσουν κεφάλια” όσον ευθύνονται για όσα συμβαίνουν, αναφερόμενοι ειδικά σε κάποιους που βρίσκονται τώρα στο “Ηλίας Πούλλος” και χαίρονται για την τραγική κατάσταση στην ομάδα.

Ακολούθησαν παρεμβάσεις ακροατών, με τον κόσμο να κάνει τα ερωτήματα και τους εκπρόσωπους της Θύρας 9 να δίνουν απαντήσεις. “Τα πράγματα είναι δύσκολα, δεν είναι ακατόρθωτα”, ήταν η τελευταία ατάκα, με την οποία ολοκληρώθηκε η εκπομπή.

Ακούστε αναλυτικά όσα λέχθηκαν: