Home TOP NEWS Δεν αρκεί η διάθεση

Δεν αρκεί η διάθεση

Ξεκινούμε το άρθρο αναφέροντας ότι κατανοούμε την αγανάκτηση του κόσμου, άλλωστε την ίδια αγανάκτηση νιώθουμε και εμείς με όλα αυτά που συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ομάδα. Το αγωνιστικό περνά σε δεύτερη μοίρα αλλά δεν μπορεί να αγνοείται και εντελώς καθώς αυτό είναι που στην τελική μετράει.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν έδειξε να έχει περισσότερη διάθεση στο παιχνίδι της, οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά για να πάρουν τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλή, στάθηκε άτυχη αφού θα μπορούσε να προηγηθεί ενώ δέχτηκε γκολ στην μοναδική φάση του αντιπάλου. Ωστόσο, με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ουσιαστικά τέλειωσε και το παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού στο δεύτερο μέρος ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Δύσκολα θα πάρεις νίκες αποδίδοντας καλά μόνο σε ένα ημίχρονο ενώ χωρίς αποτελεσματικότητα, πράγμα που είχε η Ανόρθωση, και ένταση σε όλο το ενενηντάλεπτο, το έργο σου γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Σε όλα τα πιο πάνω αναφέρθηκε και ο προπονητής της ομάδας μας, Γέσπερ Φρέντμπεργκ, ο οποίος βελτίωσε ελαφρώς την εικόνα χωρίς ωστόσο να πάρει το αποτέλεσμα που θα ήθελε.