Home TOP NEWS Ο ένας σίγουρος

Ο ένας σίγουρος

Όποιος κι αν αναλάβει τελικά την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι βέβαιο πως θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Για άλλη μια φορά, τα πρόσωπα στο Ηλίας Πούλλος θα αλλάξουν και φέτος δεν αποκλείεται να δούμε και καινούριο προσωπικό εκτός από ποδοσφαιριστές. Αν οποιοσδήποτε είχε τη δυνατότητα να διαλέξει ένα άτομο για να είναι και του χρόνου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτός θα ήταν δίχως αμφιβολία ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ που έκανε και χθες το καθήκον του.


Ο Άγγλος έχοντας αλλάξει 3 προπονητές, 3 συστήματα και κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικούς συμπαίκτες δίπλα του (ακραίους και όχι μόνο) έφτασε με το χθεσινό του γκολ τα 20 στη σαιζόν. Εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του Φλοριάν, έχει πλησιάσει τον Γάλλο στο ένα γκολ και πλέον έβαλε στόχο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να βγει πρώτος σκόρερ. Ο Τολμές είχε μεν τραυματισμό, είχε όμως και μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα γύρω του, σε αντίθεση με το Ντάρμπισαϊαρ που παίζει στην χειρότερη ΟΜΟΝΟΙΑ της ιστορίας.

Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει βέβαια, δεν αλλάζει το γεγονός πως ο Ματ είναι όαση στην αγωνιστική έρημο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχει συμβόλαιο άλλα 3 χρόνια και ελπίζουμε πως αν η κατάσταση βελτιωθεί θα γίνει ακόμα πιο αποτελεσματικός. Για την ώρα ενδεχομένως να νιώθει πως χάνεται στη χαώδη κατάσταση, η αλήθεια είναι όμως πως έχει κερδίσει το σεβασμό και του τελευταίου ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.