Home TOP NEWS Έρχεται εβδομάδα έντονων συναντήσεων

Έρχεται εβδομάδα έντονων συναντήσεων

Τρεις εβδομάδες πριν την εκλογική συνέλευση, έχουν ανακοινωθεί μηδέν συνδυασμοί. Το μόνο επίσημο είναι πως θα κατατεθεί ενώπιον του νέου συμβουλίου η πρόταση Σταύρου Παπασταύρου. Για να φτάσουμε ως εκεί όμως, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει ποιος αναλαμβάνει πώς θα καταρτιστεί το διοικητικό συμβούλιο. Είναι δεδομένο πως υπάρχει έντονη κινητικότητα και διεργασίες από τα τρία μέλη που διαπραγματεύονται με τον κ. Παπαστεύρου για να βρεθεί ένας συνδυασμός που θα προχωρήσει την πρόταση του.


Είναι όμως δεδομένο και πως γίνεται μια κίνηση για να κατέβει εναλλακτική πρόταση για πολυμετοχική εταιρεία. Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, οι πληροφορίες μας λένε όμως ότι τα άτομα πίσω από αυτή τη κίνηση έχουν ήδη συλλέξει κάποιες υπογραφές. Την ίδια στιγμή, το πρώτο όνομα που είχε ακουστεί, ο Νίκος Κατσουρίδης τηρεί σιγή ιχθύος και αξιολογεί τα δεδομένα που έχει μπροστά του. Δεν έχει τοποθετηθεί ούτε για ενδεχόμενη υποψηφιότητα, ούτε για το πώς βλέπει την πρόταση Παπασταύρου.

Θεωρούμε την εβδομάδα που έρχεται κρίσιμη και καθοριστική. Οι συναντήσεις αναμένεται να ενταθούν, οι συνδυασμοί να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Προειδοποιούμε όλους να μην αποκλείουν και μεγάλες εκπλήξεις. Γιατί το παρασκήνιο είναι ιδιαίτερα έντονο.