Home TOP NEWS Γεωργιάδης: «Δημιουργείται μια σύγχυση στον κόσμο…»

Γεωργιάδης: «Δημιουργείται μια σύγχυση στον κόσμο…»

 


Για τις τοποθετήσεις που έγιναν από το συνδυασμό «Πορεία Αλλαγής» για το ποσό του ενάμισι εκατομμυρίου Ευρώ για τα κριτήρια, το μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας που έλαβε μέρος στη διαδικασία των επαφών με τον Σταύρο Παπασταύρου, Νικόλας Γεωργιάδης μίλησε στο sport-fm.com.cy, λέγοντας:

«Για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να ξεπεράσει τον σκόπελο των άμεσων κριτηρίων, δόθηκαν μεταχρονολογημένες επιταγές στους ποδοσφαιριστές για το ποσό των 270 χιλιάδων Ευρώ που αποτελεί τη δόση που έχει να εισπράξει το σωματείο στις 6 Μαΐου από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Primetel. Επίσης έχει δοθεί από χορηγό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη μορφή δανείου κάποιων βδομάδων για το ποσό των 150 χιλιάδων Ευρώ. Ωστόσο έχουν μείνει πέντε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δεχτεί να πάρουν μεταχρονολογημένες επιταγές και αν δεν εξευρεθεί το ποσό των 40 χιλιάδων Ευρώ μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας υπάρχει άμεσος κίνδυνος αγωγών προς το σωματείο κινώντας τη διαδικασία για να μείνουν ελεύθεροι. Έχει μείνει επίσης το ποσό των 200 χιλιάδων Ευρώ τρέχοντα έξοδα, συμπεριλαμβανομένου και το ΦΠΑ που δεν έχει πληρωθεί. Οι επιφανείς Ομονοιάτες προσπαθούν να εξεύρουν το ποσό και να μην υπάρξει πρόβλημα».

Και πρόσθεσε: «Δημιουργείται μια σύγχυση στον κόσμο με το ποσό που έχει να κάνει με τα κριτήρια και την πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών με το ποσό που χρειάζεται η ομάδα για τις εντελώς βασικές της λειτουργίες σε μια περίοδο που θα έχει πολύ μειωμένα έσοδα. Επιμένουμε ότι αυτό το ποσό είναι κοντά στο 1.5 εκατομμύριο Ευρώ και είμαστε στη διάθεση του οποιουδήποτε για να του το εξηγήσουμε».