Home TOP NEWS Ματ: “Θα είναι πολύ καλό να σκοράρω το 50ο γκολ απέναντι στο...

Ματ: “Θα είναι πολύ καλό να σκοράρω το 50ο γκολ απέναντι στο Αποέλ”

 


Δηλώσεις του Ματ Ντάρμπισαϊαρ φιλοξενούνται στο OΜΟΝΟΙΑ Premium. Ο Άγγλος φορ μιλάει για το αυριανό ντέρμπι αλλά και για τον στόχο των 50 γκολ αλλά και αυτόν του πρώτου σκόρερ.

Ο Ματ μιλάει για το πως περιμένει το ματς με τον αιώνιο και τον στόχο που έχουν βάλει στην ομάδα για το παιχνίδι αυτό: «Θα είναι δύσκολο, όλα τα ντέρμπι είναι δύσκολα. Θα είναι ένα ενθουσιώδες παιχνίδι, για το οποίο ο κάθε ποδοσφαιριστής ανυπομονεί γι’ αυτό. Θέλουμε πρώτα απ’ όλα να έχουμε μια καλή εμφάνιση και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε το Αποέλ και κυρίως για τους οπαδούς μας. Το αξίζουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να κερδίσουμε και κάποιες άτυχες περιπτώσεις. Είναι καιρός να κερδίσουμε για τον κόσμο, τους εαυτούς μας και την οικογένειά μας».

Όσον για το ότι χρειάζεται 1 γκολ για να φθάσει τα 50 με το τριφύλλι, είπε: «Θα αντάλλαζα αυτά τα γκολ με τους μεγάλους στόχους της ομάδας αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ καλό να σκοράρω το 50ο γκολ απέναντι στο Αποέλ. Αν κερδίσουμε και σκοράρω ή κάτι παρόμοιο θα είναι τέλειο, αλλά πρώτα απ’ όλα θέλουμε να κερδίσουμε».

Για το δικό του στόχο του πρώτου σκόρερ, δήλωσε: «Νομίζω είναι ο μόνος στόχος που μας έχει απομείνει. Προφανώς είναι πολύ ωραία να σκοράρεις αλλά δεν με απασχολεί και πολύ να αναδειχθώ πρώτος σκόρερ. Ειλικρινά, το επίτευγμά μου ήταν να έρθω εδώ, να βοηθήσω την ομάδα και αν γινόταν και αυτό καλώς».

Στο τέλος, κάλεσε τον κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα: «Μείνετε στο πλευρό μας, ξέρω πως δεν έχουμε στόχους αλλά αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπειά μας, για εσάς και τις οικογένειές μας. Ελάτε να υποστηρίξετε την ομάδα, θα σημαίνει πολλά, ειλικρινά».